Jouluinen askartelutuokio & pienet hyötylahjat

Kaupallinen yhteistyö: Brother Nordic

Järjestimme kahden ystäväni kanssa pienimuotoiset joulukoristelukinkerit ja nappasin mukaani myös taskukokoisen Brother P-Touch CUBE -tarratulostimeni. Katso miten kivat ja hyödylliset pikkulahjat askartelimme puolivuotiaan minitontun avustamana! ♥︎

Jouluaskartelu joulukoristeet DIY Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Jouluaskartelu joulukoristeet DIY Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen

DIY – Hyödyllinen joulukoriste

Askartelimme ystävieni kanssa kuuseen ripustettavia joulukoristeita, joita voi myöhemmin käyttää hyödyksi vaatteisiin ja laukkuihin ripustettavina heijastimina. Tulostimme tarratulostimella kauniita joulunpunaisia satiininauhoja, joilla koristelimme näiden joululahjoiksi annettavien heijastinkoristeiden lahjapaketit.

Heijastinkankaalla päällystettyjen käden muotoisten koristeiden muottina toimi ystäväni 6kk ikäisen vauveliinin pikkuruinen käsi ja sormivärien avulla saimme muotin painatettua pahviin. Suloinen pikku tonttumme seuraili innosta piukeana pöydän päädyssä syöttötuolissaan meidän puuhasteluja ja hihkui iloisesti aina kun tarratulostimesta kuului surruttava ääni tulostuksen merkkinä . 🙂

Jouluaskartelu joulukoristeet DIY Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Jouluaskartelu joulukoristeet DIY Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Jouluaskartelu joulukoristeet DIY Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Jouluaskartelu joulukoristeet DIY Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen

Nimikointiin, askarteluun, koristeluun & järjestämiseen

Bluetooth-yhteyttä hyödyntävä langaton Brother P-Touch CUBE -tarratulostin mahtuu näppärästi vaikka takin taskuun. Vaatteiden ja tavaroiden nimikoinnin, sekä lahjojen paketoinnin ja kaikenlaisen askartelun lisäksi sitä voi hyödyntää myös juhlakoristelussa sekä kattauksen paikkamerkinnöissä, juhlamenun laatimisessa ja erikoisruokien merkitsemisessä esimerkiksi joulupöydässä.

Hopeisten kimaltavien lahjapussukoiden ympärille liimasimme Merry Christmas -joulutoivotuksella nimikoimamme punaisen satiininauhan ja pussukan taakse liimasimme lahjansaajan nimen hopeisena TZe-tarrana.

Tutustu Brother P-Touch CUBE -tulostimen monipuolisiin toimintoihin ja tarranauhamallistoon täällä: brother.fi/p-touch-cube

Jouluaskartelu joulukoristeet DIY Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Jouluaskartelu joulukoristeet DIY Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen

Yhdistele symboleja, emojeita, fontteja ja kehyksiä!

P-Touch Design & Print -sovelluksesta löytyy yli 1000 symbolia, emojia, fonttia ja kehysraamia, ja erilaisia tarra- ja satiininauhoja, sekä fontti-, kehys- ja symbolivaihtoehtoja yhdistelmällä saat luotua täydellisesti omiin tarpeisiisi soveltuvat tarrat ja koristeet.

Oma fonttisuosikkini on Snell Roundhand, joka etenkin satiininauhoissa näyttää upealta!

Brother-tarratulostimen ja kattavan tarranauhavalikoiman löydät myös valtuutettujen jälleenmyyjien, kuten Verkkokauppa.comin valikoimasta.

Jouluaskartelu joulukoristeet DIY Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Jouluaskartelu joulukoristeet DIY Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Jouluaskartelu joulukoristeet DIY Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen

Brother P-touch CUBE – Koristele kauniisti myös satiininauhoilla

Kuudella AAA-paristolla toimivan Brother P-touch CUBE -tarratulostimen ehdottomasti paras ominaisuus on mielestäni satiininauhatulostus ja olen jo useana vuotena hyödyntänyt nauhoja lahjapaketoinnissa ja koristelussa.

Tavallinen ja tylsä kynttiläkin muuntautuu juhlavaksi yksinkertaisella satiininauhasta solmitulla rusetilla ja minulla on tallessa kourallinen eri värisiä kattaussomisteiden koristelussa käyttämiäni nauhoja.

Alla olevalta videolta näet koosteen meidän askartelutuokiosta!

Jouluaskartelu joulukoristeet DIY Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Jouluaskartelu joulukoristeet DIY Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Jouluaskartelu joulukoristeet DIY Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen

Jouluun on vielä hyvin aikaa ja sovimme ystävieni kanssa että pidämme vielä toisetkin koristelukinkerit lahjojen paketoimisen merkeissä. Minulla joulupaketoinnin väriteema on vihreä-valkoinen ja ystävilläni tummansini-kultainen ja shampanja-musta. Järjestän tulevien paketointibileiden yhteydessä myös pientäkin pienemmät pikkujoulut ja kokoonnumme kolmeen pekkaan fiilistelemään joulua glögin ja jouluherkkujen merkeissä.

Brother P-Touch CUBE -tarratulostin on kätevä kotona, mökillä ja työpaikallakin. Se on myös loistava joululahjaidea, josta ilahtuu takuulla niin lapsiperheet, askartelijat, kuin kodin järjestäjätkin. Lue lisää tarratulostimesta ja tilaa omaksi tai lahjaksi:

Brother.fi/P-Touch-CUBE

Inspiroivaa alkanutta joulukuuta kaikille!

Lue myös: Inspiroiva askartelukurssi


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Jouluinen askartelutuokio & pienet hyötylahjat

    1. Johannes: itsekin pitäisi skarpata kyllä heijastimien käytössä. ? On kiva antaa lahjaksi jotakin pientä ja tarpeellista, joka on vielä itse tehtykin. Tänä jouluna etenkin haluan pienesti muistaa mahdollisimman monia ja nuo heijastinkoristeet matkaavat näppärästi kirjeenä perille kun fyysisesti ei treffata ennen joulua. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *