Hääjuhlien suunnittelua

Ystäväni kesähäiden järjestelyt ovat hyvällä mallilla ja muutamia hankintojakin on jo tehtynä. Ekohenkinen morsiuspari toivoo häidensä olevan tyyliltään minimalistiset, juhlavuudesta kuitenkaan tinkimättä. Pienen budjetin hääjuhlien järjestelyistä vastaaminen on haastavaa, mutta mielettömän innostavaa.

Valkoinen hääkattaus inspiraatiokuva Omakotivalkoinen

Kuva: gingerray.co

Hääjuhlien budjetti

Vieraita on kutsuttu kahdeksan ja pienen osallistujamäärän ansiosta juhla voidaan järjestää vaikka pandemiaan liittyviä alueellisia rajoituksia jouduttaisiin yllättäen kiristämään ennen h-hetkeä.

Häiden kokonaisbudjetti on maksimissaan 1000€, josta ruokaan ja juomaan on varattu noin puolet. Myös morsiuspuku sisältyy budjettiin ja olemme tehneet suunnitelman mekon löytämiseksi. Avuksi tulee myös ystäväverkosto, jolta lainataan mm. viinilaseja.

Valkoinen hääkattaus inspiraatiokuva Omakotivalkoinen

Kuva: stylemepretty.com

Valkoista, vihreää ja puunsävyä

Hääjuhlien päävärinä on valkoinen ja sitä maustetaan vihreällä, pienillä puisilla yksityiskohdilla ja ripauksella metallinhohtoa. Muutama kattaukseen ja koristeluun liittyvä superlöytö on tullut jo bongattua Kontti-myymälästä edullisesti ja etsintä jatkuu. Ostoslistalle jäi vielä mm. kerrostarjotin, pellavaservetit, mansetit sekä kermakko maidolle ja kahville.

Valkoinen hääkattaus inspiraatiokuva Omakotivalkoinen

Kuva: jessicabedorephoto.com

Muutoksiin on hyvä varautua

Muutamia muutoksia alkuperäisiin suunnitelmiin on myöskin jo tullut ja ekohenkisiä häitä järjestäessä muutoksiin onkin hyvä aina varautua. Morsian toivoi että koko juhlaväki olisi pukeutunut valkoiseen, mutta ekohenkisyyden nimissä sulhanen pukeutuu jo olemassa olevaan tyylikkääseen mustaan pukuunsa ja siten myös vieraat voivat hyödyntää vaatekaappiensa antimia vapaasti.

Kellon lyödessä 22:00 morsiuspari suuntaa meidän ystävien yhdessä häälahjaksi kustantamalle romanttiselle reissulle limusiinikyydillä, mutta varsinaisen määränpään pidän salaisuutena sillä morsiuspari ei itsekään tiedä mitä tuleman pitää ja yllätys paljastuu heille vasta kohteessa. 😉

Aurinkoista iltaa kaikille!


Lue myös: ➤ Valkoiset häät pienellä budjetilla


2 kommenttia “Hääjuhlien suunnittelua

    1. J: Arvaa miten ihanaa on saada järjestellä niitä! ❤️ Niin kauan on siitä kun viimeksi olen päässyt kunnolla juhlahumuun, taisi itseasiassa olla 2019-2020 vuodenvaihde ja sen jälkeen tulikin sitten tämä pandemia jonka myötä ei ole juhlia juhlittu. 😁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *