Täydellinen väripaletti – Valkoinen, vihreä ja harmaa

Täydellinen väripaletti syntyi kylpyhuoneremontin yhteydessä aivan yllättäen. Kylppärin ja saunan väripaletti olisi voinut rakentua nimittäin aivan toisin, jos alkuperäisiä lattia- ja seinälaattoja ei olisi remontissa päätetty säästää. Vielä viime syksyllä ideana oli pinnoittaa kylpyhuone mikrosementillä ja samalla harmaat laatat olisivat verhoutuneet pehmeään beigeen. Nyt olen pelkästään hyvilläni siitä, että tuota alkuperäistä ajatusta ei toteutettu, sillä harmaa on täydellinen valkoisen ja vihreän kanssa.

Valkoinen sauna harmaat tekstiilit ja vihreät yksityiskohdat - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Viherkasvit kylpyhuoneessa - Täydellinen väripaletti valkoinen, vihreä ja harmaa - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Viherkasvit kylpyhuoneessa - Täydellinen väripaletti valkoinen, vihreä ja harmaa - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Viherkasvit kylpyhuoneessa - Täydellinen väripaletti valkoinen, vihreä ja harmaa - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Täydellinen väripaletti syntyi yllätyksenä

Kylpyhuone oli vuosia meidän kodin murheenkryyni. Suurin ongelma oli kulahtaneet kaapistot, kupruilevat kalusteovet ja aikaa sitten ajastaan jälkeen jäänyt allastaso paksulla ja pyöreäreunaisella posliinialtaalla varustettuna. Nyt kun kylpyhuone- ja saunaremontti on kokonaisuudessaan valmistunut, on kylppäristä tullut meidän kodin kruunu. ❤︎ Kylpyhuonetta sisustaa ja siivoaakin aivan toisenlaisella pieteetillä, nyt kun mikään ei ole rempallaan eikä mitään tarvitse yrittää sisustuksen avulla piilotella. Valkoinen, vihreä ja harmaa – ne todellakin ovat täydellisen väripaletin ainekset!

Rakastan istua vitivalkoisen saunani lauteilla ja heittää vettä valkoiseen kiukaaseen. On ihana peseytyä pehmeän sadevesisuihkun alla ja tietää se että entiseen verrattuna myös vettä säästyy. Myös uusi WC-istuin on suorastaan mahtava, eikä sitä etukäteen edes tajunnut miten paljon iloa noinkin tavanomaisen kalusteen uusimisesta voi olla. 😀

Iloista iltaa kaikille!

Lue myös: ➤ Uusi ilme kylpyhuoneeseen4 kommenttia “Täydellinen väripaletti – Valkoinen, vihreä ja harmaa

  1. Hei! Oon tuota kultapalmua ihaillut ennenkin! Siis viihtyykö se kylppärissä? Pitää varmaan seuraava majoittaa aivan toisin.😄 Nytkin kuoli hajavalossa ns ohjeiden mukaisesti. Kultaköynnös näköjään myös. Mitä muita kasveja olet saanut viihtymään kylppärissä? Ja onko niillä joku kasvivalo? 😊

    1. Mamma: meillä on kylppärissä ollut helmikuusta alkaen tuo palmu sekä kultaköynnös, jotka molemmat ovat kasvaneet aivan valatavalla nopeudella. Kuukauden päivät myös peikonlehti on ollut kylpyhuoneessa pesukoneen päällä ja siihen on kasvanut 4 uutta vartta lehtineen. 🙂 Suihkussa käymisen kosteus tekee kasveille todella hyvää ja kun muistaa muutoin kastella hieman varovaisemmin, ei kasvi pääse ylikastumaan. Luonnonvaloa meidän kylpyhuoneessa ei ole lainkaan koska ikkunoita ei ole, mutta kasvit ilmeisesti luulevat keinovaloa auringoksi koska noin hyvin viihtyvät kuukaudesta toiseen. 🙂 Meillä on siis valaistuksena Airamin tavallinen Rio kattoplafondi ja Savon peilivalaisin eli tämä https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/2021/03/02/savo-iled-rondo-valopeili-luo-tunnelmaa/

  2. Nämä on kyllä niin lavastetun näköisiä kuvia kuin olla ja voi. Kylpyhuoneessa jossa ei ole minkäänlaista ikkunaa, ei selviä mikään kasvi elossa pidempään, ja noista kasveista näkee jo kauas että ne eivät viihdy. Lehdet roikkuvat ja varret on honteloita. Myöskään tavan lampun valo ei niille riitä, vaan tarvitsisivat erillisen kasvivalon.

    1. Hortonomi: ikävää että koet näin. Minulla ystävä on myös hortonomi ja hän sanoi että on aivan mahdollista viherkasvien viihtyä ikkunattomassakin tilassa kunhan olosuhteen ovat esim ilmanvaihdon osalta muutoin optimaaliset. Monet kasvit kulkevat valottomassa tilassa rahtinakin ja jopa kuukausia laivakonteissa, joten ei ollut yhtään hämmästynyt meidän kasvien rehottamisesta (jolle sanoi syyksi huoneilman kosteuden ja trooppiset olosuhteet). 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *