Aaltojen kuviot -arvonnan voittajat

Kaupallinen yhteistyö: Docendo

Aaltojen kuviot – Alvar, Aino ja Elissa Aallon suunnittelemat tekstiilit -uutuuskirjan arvonta on suoritettu, kiitokset kaikille osallistujille!

Kirja-arvonnan voittajat Aaltojen kuviot Omakotivalkoinen

Arvontapalkintoja oli jaossa 3kpl ja kirjat lähtevät matkaan nimimerkeillä Katja Kuismanen, Noora Elina ja Pekka N. osallistumiskommenttinsa jättäneille. Onnea edellä mainituille ja kurkistakaapa sähköposteihinne! 🙂

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

2 kommenttia “Aaltojen kuviot -arvonnan voittajat

  1. Ei ole näkynyt postausta muuttuneesta olohuoneesta. Lähes kuukausi sitten asiasta mainitsit. Täytyy kyllä sanoa, että kalasteletko sinä klikkauksia tänne blogiin vai kuinka? Siltä se vähän vaikuttaa, koska miksi tarvitsee asiasta mainita mikäli postausta tosiaan ei ole edes tulossa ja tässä tapauksessa jo viikkoja sitten asiaa hehkutettu. Anteeksi vaan mutta turha laittaa kiireen syyksi, koska muita postauksia kuitenkin ilmestynyt. Olemalla epärehellinen menettää kyllä varmasti lukijakuntaa!!

    1. Pia: Mainitsemani blogipostauksen osalta julkaisuaikataulu on sovittu syksylle ja Habitare-messujen äkillinen peruuntuminen vaikutti valitettavasti useampaan asiaan, joiden johdosta julkaisun aikataulua on rukattu uusiksi. Kyseessä ei ole epärehellisyys vaan todella harmillinen takapakki. Pahoittelen sinulle aiheuttamaasi mielipahaa ja jos seuraat minua Instagramissa tai Facebookissa niin siltä pystyt kätevimmin ja aikaa säästäen bongaamaan itseäsi kiinnostavat julkaisut ja skippaamaan ne jotka eivät kiinnosta. Tunnelmallista alkanutta uutta syysviikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *