6 parasta Hullut Päivät -tärppiä

Taas on aika Hullujen Päivien* ostoksille ja oma ostoslistani sisälsi 6 tuotetta, joita lähdin aamusella nettikaupasta kalastelemaan. Valikoima on kasvanut merkittävästi viime keväästä ja haluan olla mukana tukemassa itselleni tärkeää Stockmannia nousemaan jaloilleen tekemällä muutaman tarkasti harkitun ja tarpeellisen ostoksen. Tässä tuttuun tapaan omat suosikini ja 6 parasta tärppiä keskiviikon hulluteluihin! 🙂

Hullut Päivät 6 parasta tärppiä Omakotivalkoinen
Hullut Päivät 6 parasta tärppiä Omakotivalkoinen

Ostoslistan 6 parasta tärppiä

Tyttö oli pitempään jo toivonut leivänpaahdinta ja Smegin valkoinen paahdin* on pohdinnan jälkeen paras vaihtoehto. Hullujen Päivien edullinen hinta kirvoittaa varmasti muutkin ostoksille, mutta toivon että ehdin valkoisen neljän leivän paahtimen nappaamaan ostoskoriini, kun se klo 18:00 julkaistavien iltatärppien joukossa putkahtaa saataville. Fiskarsin valkoinen kananmunanleikkuri* sekin tulee tarpeeseen ja tuon kyseisen mallin ostaisin vaikkei se olisi ollut edullisempien kampanjatuotteiden joukossa lainkaan.

Muut ostoslistan jutut olivat kosmetiikkaa ja hyvinvointia. Hyaluronihappoa sisältävä Madara-misellivesi* on mielettömän ihana ja siitä on tullut vakkarituotteeni, joka tekee ihosta tasaisen ja hehkuvan. Tytölle nappasin kotimaisen Simin DS-sarjan hajusteettoman hiuksiin jätettävän hoitoaineen* ja itselleni Schollin superkosteuttavia jalkahoitonaamioita* sekä uudet pehmoiset ja vitivalkoiset Villa Stockmannin tohvelit* vanhojen tilalle. 🙂

Hullut Päivät 6 parasta tärppiä Omakotivalkoinen

Hullut Päivät 29.9.-6.10.2021

Kipaise kurkistamassa mitä kaikkea Stockmannin hauskan keltainen haamu on tällä kertaa valikoinut Hullut Päivät -katalogiin! Jos etsit kauniita kalusteita, valaisimia, astioita, kodin tekstiilejä, takkeja, laadukkaita sukkahousuja sekä suosikkikosmetiikkaasi, kannattaa ehdottomasti hyödyntää edulliset kampanjahinnat ja samalla autat Suomen vanhinta tavaratalokonseptia, sekä perinteikästä ja Helsingin kaupunkikuvassa tärkeää maamerkkiämme Stockmannia selviytymään haastavista ajoista työntekijöineen! ❤︎

hullutpaivat.com*

Haamut ja logo: Stockmann, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *