Pieni valkoinen koti kylpee valossa

Tämä pieni valkoinen koti varasti sydämeni, enkä muuta voi kuin ihastella sen valkoisuutta ja valoisuutta. ❤︎ Tel Avivissa sijaitseva 42m2 kokoinen pikkukoti on Yael Perryn suunnittelema ja jokainen millimetri on mietitty erittäin huolellisesti. Koti on käytännöllinen ja sinne on saatu sovitettua kaikki tarpeellinen ja vähän extraakin. Makuuhuoneen rajaavaan seinään upotettu televisio on piste iin päälle.

Kokonaan valkoinen pieni koti sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen
Kokonaan valkoinen pieni koti sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen
Kokonaan valkoinen pieni koti sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen
Kokonaan valkoinen pieni koti sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen
Kokonaan valkoinen pieni koti sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen
Kokonaan valkoinen pieni koti sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen
Kokonaan valkoinen pieni koti sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen
Kokonaan valkoinen pieni koti sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen

Inspiroivaa lauantaita kaikille!

Kuvat: Yael Perry | yaelperry.com, Itay Benit ©

* * *

This little all-white apartment is pure perfection. All I can do is admire its whiteness and brightness. ❤︎ The 42 square meter apartment in Tel Aviv was designed by interior designer Yael Perry. Every millimeter has been thought through with great care. The home is practical and everything necessary has been made to fit in these small squares. A TV embedded in the bedroom wall makes the final touch. Just amazing!


Seuraa myös Instagramissa 

12 kommenttia “Pieni valkoinen koti kylpee valossa

 1. Eikö tosiaan muuta postattavaa ollut??? Milloin teit (vaan ootko tehnyt) sen toisen NY;n matkan? Siitä toisestakin matkasta ois kiva kuulla?! Tätä ei varmaan julkaista…

  1. Airiina: tämä postaus on minusta erittäin inspiroiva. Tämä oli ajastettu julkaistumaan jo keskiviikkona. Olen viettänyt synttäreitäni viikonlopun ja ollut poissa blogin ääreltä. 🙂

  1. Pilvi: En luvannut eiliselle postausta vaan totesin että silloin tulee kuukausi täyteen ja ennen sitä en päivitystä ainakaan tee. En tiedä ehdinkö tänään kirjoittelemaan niin kattavasti, saa nähdä miten päivä porskuttaa eteenpäin. 🙂

 2. Ok.Siellä lukee,että sunnuntaille menee postaus.Siitä jotenkin ajattelin,että sunnuntaina ilmestyy postaus.Ehkä joku päivä?

 3. Synttärionnittelut sinulle⚘. Meillä on päivät samaan aikaan. Ekana ei tule mieleen, että Tel Avissa olisi tuollainen harmoninen, valkoinen, skandinaavinen koti. Erityisesti kiinnitin huomion ruokatilan pöytään. Näyttää Eero Aarnion luomukselta, joka saattaa ollakin. Keittiö on myös kaunis, ylä- ja alakaapit samassa linjassa, niin kuin pitääkin. Tuli hyvä mieli tästä postauksesta. Kauneutta ei voi olla koskaan liikaa.

  1. Raili: ihanat synttärionnittelut sinulle myös! ❤️ Eipä olisi minullekaan tullut mieleen että Tel Avista löytyisi tuollainen helmi. ? Tuo suunnittelija on aivan mieletön ja hänellä on monia kohteita joissa minun silmä lepää. Paljon valkoista ja skandinaavista tuntua. ❤️ Tuossa kodissa on kaikki niin kohdillaan kuin olla voi, huomioon ottaen vielä senkin että asunto on pohjaratkaisultaan lähes mahdoton. ?

 4. Hei. Saako udella onko teillä koiraa? En ole aikoihin huomannut koirapostauksia. Meille on tulossa kesällä ensimmäinen pentu taloon, joten joku pentu/koirapostaus olisi kiva ?

  1. Heidi: tottakai saat! Meidän Roope kuoli elokuussa 2011 ja Miffe syyskuussa 2017. Koirat olivat meille perheenjäseniä ja etenkin minulle kuin omia vauvoja. ❤️ Uutta koiraa olemme miettineet ja katseleetkin, mutta aika ei ole tuntunut sopivalta. Olin koko aikuiselämäni elänyt koirien kanssa ja minulle oli suuri identiteettikriisi kun Miffen kuoleman jälkeen ei meillä ollutkaan koiraa. En tiedä olenko vieläkään toipunut täysin, kun alkaa itkettää tätä kertoessani. ❤️ Jossakin vaiheessa varmasti meillä on taas koira, ehkä kaksikin. Olemme miettineet että ottaisimme kaksi hauvavauvaa samalla kertaa… mutta aika näyttää koska näin tapahtuu.

 5. Tel Avissa on ulkonäkymäkin sovitettu valkoiseen väriin :-). Myöhästyneet onnittelut sinulle Miia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *