10 parasta valkoista maljakkoa

Olen etsinyt valkoisia näyttäviä maljakoita, jotka näyttävyydestään huolimatta ovat myös pelkistettyjä. Lisäksi haluan maljakoiden olevan keskenään yhteensopivia ja mattavalkoisia. Lasitettu keramiikka ei siis tule kyseeseen. Tämä on ollut haastava yhtälö, mutta onnistuin löytämään 10 valkoista maljakkoa, joista kolme pitäisi pystyä valitsemaan suunnittelemaani sisustusasetelmaa varten. Nyt tarvitsisin teitä makutuomariksi auttamaan valinnassa. 🙂

10 parasta valkoista maljakkoa omakotivalkoinen

10 parasta maljakkoa

1. Raawii Strom maljakko* toimisi myös kulhona ja siihen saisi todella kauniisti aseteltua matalaksi leikatun tuuhean leikkokukkakimpun. Tämä täydentäisi muodoltaan sisustusasetelmaa ja sitä voisi hyödyntää myös muunlaisella täytteellä, kuin kukilla. Tyhjänäkin se näyttää minusta kauniilta.

2. Cooee Ball maljakko* minulla on kerran jo ollutkin ja nyt hieman kaduttaa että kirppistelin sen pois. Vanhasta L-kokoisesta Ball-maljakostani poiketen haluaisin maljakon nyt hieman pienemmässä koossa.

3. Jonathan Adler Mr. & Mrs. Muse maljakko* on aivan ihana ja tämä voisi olla Raawiin kulhon muotoisen maljakon rinnalla kivan näköinen. Tykkään siitä että maljakko on taideteoksen omainen ja Jonathan Adlerin maljakot totisesti sitä ovat.

4. Karakter Vases maljakko* on myös täydellisen muotoinen ja sen terävämpi muotokieli olisi täydellinen kontrasti pyöreämpien maljakoiden rinnalla.

5. Cooee Pilar maljakko* on hieman kummallisen muotoinen ja juuri siksi niin houkutteleva. Alhaalta pilli ja ylhäältä pulla, näyttäisi varmasti todella veikeältä pitkävartisen kukkakimpun kanssa.

10 parasta valkoista maljakkoa omakotivalkoinen

6. Country Road Dane Ceramik maljakko on ohutta keramiikkaa ja muistuttaa maitotonkkaa. Kyseinen merkki on kotoisin Australiasta ja tuotteiden saatavuus Suomeen on hyvin haastavaa. Etsy.comista löysin muutaman maljakon.

7. Dane Ceramic Small maljakon kanssa on sama toimitusongelma kuin isommankin maljakon kanssa.

8. HK-Living maljakko on yhdistelmä pyöreyttä ja pitkulaisuutta. Tämä maljakko sopisi kaikkien kanssa todella hyvin ja etenkin Cooee Ball -malliston kanssa.

9. Knabstrup Keramik maljakko* on näistä tavanomaisimman muotoinen ja ainut, jonka ehkä suoraan tiputtaisin pois laskuista.

10. Country Road Clive Large maljakko ja letkan ensimmäinen Raawii-kulho ovat kuin luodut toistensa seuraan, mutta ehkä vähän liiankin samanlaiset muotoilultaan.

Päätä nyt näistä sitten mitkä kolme ovat parhaat, kun ne ovat kaikki ihania. Jos laskutilaa olisi kotona enemmän niin haluaisin näistä jokaisen omakseni. Siispä toivon nyt teiltä apuja valintaan!

Mitkä kolme maljakkoa sinä yhdistäisit rinnakkain?

Tuotekuvat: Valmistajat / Brändit, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

28 kommenttia “10 parasta valkoista maljakkoa

 1. 1, 3 ja 4 tai 10 tai 2, 5 ja 8, jos haluaa pyöreämmät muodot ? Kolme pystyin näköjään karsimaan ??

  1. Riina: eikö olekin vaikeaa… Monta hyvää yhdistelmää olisi.? Iso kiitos avustasi! ?

  1. Anne: Kiitoksia! Tykkään noista itsekin ja ovat yksi vaihtoehto, jota mietin. ❤️

  1. Katri: eikö olekin, melkein mahdotonta valita vain kolme. ? Kiitokset avusta! ❤️

  1. Pitju: kiitokset! ❤️ tuo kakkonen on aivan ihana! Tykkään myös 1,3,5,6,7,9, ja 10 tosi paljon ?

 2. Floristina täytyy ottaa kantaa ja antaa vinkkiä sen verran, että paras maljakkomalli matalaa ja puolikorkeaa kimppua ajatellen on nuo alemman kuvan maljakot (etenkin 6, 7 ja 9), joissa on vähän kapeampi tuo keskiosa/kaula ja alaosa suurenee, jolloin kimpun spiraali pääsee aukeamaan ja kukat pääsee myös ”oikeille” paikoilleen. 🙂

  1. Tuuli: kaunis kiitos vinkistä! Kolme suuaukoltaan ja korkeudeltaan erilaista maljakkoa olisi varmasti hyvä kombinaatio ja saisin kaikenlaisille kimpuille sopivan maljakon. Monesti ostan tulppaaneja ja neilikoita ja välillä pitkiä liljoja ja heiniä. Matalistakin kimpuista tykkään… vaikeaa on. ? Kiitos siis sinulle avustasi! ?❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *