40% alennus Iittala Essence

Iittalan kaikki kirkkaat Essence-kokoelman lasit ovat nyt 40% alennuksessa lukuunottamatta uutta cocktail-lasia. Etu on voimassa vain huomiseen 24.11. asti. Olen ollut vannoutunut Essence-lasien ystävä jo lähes vuosikymmenen ja lasit ovat mukana sekä arjessa että juhlassa, esimerkiksi jalallinen olutlasi toimii meillä vesilasina.

Iittala kattaus astiasarja etu tarjous
Iittala Essence lasit -40%

Black Weekin* kunniaksi löydät valikoituja tuotteita nyt jopa 70% alennuksella koko viikon ajan aina sunnuntaihin 27.11. asti. Iittalasta löydät joulun kestoklassikot ja kotimaiset lahjaideat joulupöytään ja pukinkonttiin! ❤️

iittala.com*

Tuotekuvat: Iittala, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *