JALO Helsinki -sammustuspeitearvonnan voittajat!

Jalo Helsingin sammutuspeitearvonnan ylivoimaiseksi suosikiksi nousi Erik Bruunin Eagle -uutuuskuosi, saaden yli 83% kaikista äänistä. Kakkossijan lunasti Erja Hirvin kaunis Coral 2 ja kolmannen sijan vei saman suunnittelijan taituroima värikäs Coral 1. 🙂 

jaloHelsinki_sammutuspeitearvonnantuloks

Omakotivalkoinen_jalohelsinki_onnea_2510

Jalohelsinkivoittajat.jpg

Random.orgin arvontakoneen valitsemat voittokommentit olivat kynäilleet Vekarus sekä LauraH, onnea voittajille! 🙂 Ilmoittaisitteko yhteystietonne minulle (osoitteeseen __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi) pikimmiten, jotta saamme valitsemanne Eagle -sammutuspeitteet teille matkaan! 

Kiitokset vielä kaikille osallistujille! 

Miia_signerina2015.jpg

(Arvonta suoritettu yhteistyössä JALO Helsingin kanssa)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *