JALO Helsinki -sammustuspeitearvonnan voittajat!

Kaupallinen yhteistyö: JALO Helsinki

Jalo Helsingin sammutuspeitearvonnan ylivoimaiseksi suosikiksi nousi Erik Bruunin Eagle -uutuuskuosi, saaden yli 83% kaikista äänistä. Kakkossijan lunasti Erja Hirvin kaunis Coral 2 ja kolmannen sijan vei saman suunnittelijan taituroima värikäs Coral 1. 🙂 

Jalo Helsinki sammutuspeitteet arvonta
Jalo Helsinki sammutuspeitteet arvonta
Jalo Helsinki sammutuspeitteet arvonta

Random.orgin arvontakoneen valitsemat voittokommentit olivat kynäilleet Vekarus sekä LauraH, onnea voittajille! 🙂 Ilmoittaisitteko yhteystietonne minulle osoitteeseen miia(a)omakotivalkoinen.fi pikimmiten, jotta saamme valitsemanne Eagle -sammutuspeitteet teille matkaan! 

Kiitokset vielä kaikille osallistujille! Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *