Fiskars Black & White Edition & kivaa kevätlukemista

Juuri päättyneen sisustuslehtitilaukseni tilalle uutta kevätlukemista valikoidessani tuli vastaan sellainen herkkupala, ettei tarvinnut jäädä miettimään – Kodin Kuvalehden kylkiäiseksi saa nyt nimittäin Fiskarsin mustavalkoiset Black & White Edition sakset*! ♥

Kodin kuvalehden huipputarjous ja Fiskars mustavalkoiset sakset kaupan päälle

Kodin Kuvalehti itsessään on monipuolisuutensa vuoksi yksi parhaista naistenlehdistä ja tykkään siitä että lehti tarjoilee reseptien ja sisustusaiheiden lisäksi myös hyvin toteutettuja henkilöhaastatteluja sekä terveysaiheita. Parasta tässä lukuvalinnassani kuitenkin ovat nuo erikoisväriset sakset, joita ei kauppojen valikoimista löydy! Kerrankin on sellainen tilaajalahja josta tykkään ja jolle minulla on käyttöäkin, tätä kylkiäistä ei tosiaankaan tarvitse kierrättää eteenpäin. 🙂

Kodin kuvalehden huipputarjous ja Fiskars mustavalkoiset sakset kaupan päälle

Tilaa kivaa kevätlukemista ja Fiskarsin hienoimmat sakset tarjoushintaan 3kk (6 numeroa) 29€. Tilaajalahjoja on toki muitakin vaihtoehtoja, kuten mineraalimeikkisetti. Tilaa omasi täältä:

→ kodinkuvalehti/kevätetu

Leppoisaa tiistai-iltaa kaikille!

Kuva 2: Sanoma / Kodin Kuvalehti, *sisältää kaupallisen linkin4 kommenttia “Fiskars Black & White Edition & kivaa kevätlukemista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *