Unelmatalo 101 – Kustannustehokas uutuus Kastellilta

Yhteistyössä Kastelli-talot Oy

Kastelli on tuonut markkinoille uuden ja upean 101m2 kokoisen muuttovalmiin Play 101-talomallin, joka mahdollistaa kompaktin ja kustannustehokkaan talorakentamisen koko perheen tarpeisiin. Play 101 -talon pohjaratkaisu toimii loistavasti myös ensiasuntona ja mukautuu elämäntilanteiden vaatimalla tavalla esimerkiksi työtilalliseksi lapsiperhekodiksi… Lue mistä on kyse ja osallistu myös MIA Designin 100€ sisustuslahjakortin arvontaan! 🙂

Kastelli Play 101 – enemmän mahdollisuuksia

Kastelli Play 101 on kuin suoraan unelmistani – siinä on vakiona isot valoisat ikkunat, tyylikäs ulkoverhoilu ja erinomainen pohjaratkaisu, jossa mm. keittiö ja olohuone ovat samaa avointa tilaa. Myös erillinen wc on itselleni tärkeä asia ja tuo arkeen luksusta jo kahdenkin hengen talouksissa. 🙂

Arvostan Play-talomalleissa myös sitä miten monipuolisesti Kastelli tarjoaa erikoisratkaisuja. Tämä on talon kokonaiskustannusten osalta mahtava juttu, sillä maksat aidosti vain siitä mitä kotiisi haluat ilman turhaa rahanmenoa.

Omassa unelmatalossani on ehdottomasti kaksi makuuhuonetta ja erillinen työtila, jotta pystyisin paremmin eriyttämään tekemäni etätyön normaalista elosta ja arjesta. Saunakin unelmakodistani löytyy, siitä en suostuisi koskaan tinkimään. 🙂

Kodinhoitohuone olisi minulle jo silkkaa luksusta, sillä sellaista ei kotonani ole koskaan ollut ja koiraihmisenä olisi mahtavaa voida hoitaa kurainen tassupyykki omalla sisäänkäynnillä varustetussa kodinhoitotilassa.

Myös eteistilan jakomahdollisuus erilliseen lisäeteiseen säilytystiloineen on äärimmäisen toivottu asia, pysyisi eteinen siistinä ja kulkukelpoisena silloinkin kun tytön kaverit tulevat kyläilemään. 🙂

Osallistu arvontaan!

Käy sinäkin testaamassa oman talon suunnittelua osoitteessa  ⇒ osta.kastelli.fi ja osallistu samalla Kastellin yhteistyökumppanin sisustusverkkokauppa MIA Design Shopin 100€:n lahjakortin arvontaan. Osallistu kertomalla tämän postauksen kommenttiboksissa millainen olisi sinun Kastelli-unelmakotisi – jakaisitko sinäkin eteistilan kahtia, laittaisitko keittiön välitilaan lasia vai laattaa? Sana on vapaa! 🙂

Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 14.3.2018 klo 23:59 asti. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse torstaina 15.3. kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!

Lisätietoa Kastellin suunnittelupalvelusta ja muuttovalmiista Play 101-talomallista löydät Kastellin sivuilta:

⇒ osta.kastelli.fi

Mukavaa torstaita kaikille!

77 kommenttia “Unelmatalo 101 – Kustannustehokas uutuus Kastellilta

 1. Harmaat ikkunapielet, klassinen malli sisustuksessa, avara tuulikaappi (meillä asuu 2-metrinen mies, joka vihaa ahtaita paikkoja), saunan saa meillä unohtaa; kaappi-/varastotilaa ennemmin tilalle, keittiön välitilaan lasia. Valoa pitää olla mutta säleverhojakin ajoittain tarvitaan kyllä. Yksi puuttui: mieluiten ikkunalämmitys, siis lämmittä ikkunapinta! – Tosi kätevä suunnitella oma talonsa!!

 2. Avaraa ja vaaleaa pitäisi olla. Toimiva keittiö isommallekin porukalle, tykkäämme aterioida keittiössä ystäviemme kanssa. Paljon säilytystilaa, niin ei tarvitsisi pitää tavaroita esillä.

 3. Moderni olisi valintani unelmakodissa. Sitä voi sitten maustaa vintagehenkisillä aarteilla. Tykkään kontrasteista. Toimivuuden kannalta tuo lisäeteinen on aivan huikea keksintö, itse taas voisin hyvinkin elää ilman saunaa jos ne neliöt käyttäisi vaikka poreammeeseen 😉

 4. Moderni talo, jossa avaraa tilaa. Suuret ikkunat ja valoisaa.
  Keittiö ja olohuone yhteistä tilaa ja pari makuuhuonetta. Sauna erillisessä rakennuksessa
  olisi kiva.

 5. Ulkoväriä pyörittelin ja haaveilin, vaikka kaavahan se sitten aika pitkälle sanoisi mikä mihinkin kävisi. Jo innostuin päivällä tontteja katselemaan, kun talon olin saanut suunniteltua. 🙂

 6. Moderni ja trendikäs koti vaaleilla sävyillä 🙂 Mahdollisesti kahdessa kerroksessa, riittävästi keittiö tasoille tilaa ja makuuhuoneeseen erillinen vaatehuone tai säilytysratkaisuja. Terassi tai parveke olisi vain plussaa. Kastellin kodit ovat upeita!

 7. Kahdessa kerroksessa, mutta perustoiminnot makkarit mukaanlukien maantasossa sisäänkäynnin kerroksessa. Keittiö ja olohuone isoa avointa tilaa. Ylös ns. eriyttämistilaa vetäytymiseen ja harrastamiseen. Terassia talon ympärillä ja autotalli miehelle moottoripyörän puunaukseen.

 8. Vaatesäilytys kodinhoitohuoneen yhteydessä ja erillinen kuraeteinen. Säilytystilaa pitää siis olla runsaasti, mutta ei välttämättä makuuhuoneiden yhteydessä. Näihin mä panostaisin. Kastellilla on monta kivaa mallia, joita hieman muokkaamalla voisi saada oman unelmien kodin.

 9. Play 101 3:lla mh:lla olisi juuri sopiva pientalo meidän perheelle. Kompakti paketti, vaalealla sisustuksella ja valkoisella keittiöllä, ripaus mustaa kontrastiksi joukkoon. ? ?

 10. Play 101 – 3 makuuhuonetta, sauna, terassi, lasia… ai että, yksinkertaista ja kaunista! Valoa paljon ja vaaleita pintoja tummalla värillä korostettuna. Haluan! 🙂

 11. Play 101 olisi meidän kahden hengen perheelle sopivan kokoinen. Minulle tärkeitä asioita kodissa on ilmavuus (korkea katto), isot ikkunat, reilun kokoinen eteinen/aula ja sauna- ja kylpytilojen spa-tunnelma, ei siis ahtaasti rakennettua saunaa ja suihkutiloja. Luksusta on myös reilut wc tilat ja ehdottomasti molemmille omat, niin laatikostoihin saa omat tarvikkeet järjestykseen. Maisema on myös okt:ssa tärkeä. Ei talon seinä vasten seinää, vaan ympärillä mielellään mäntymetsää ja kanervikkoa. Aika kovia vaatimuksia, mutta näin unelmoin.

 12. Paljon avaraa tilaa ja iso keittiö sekä muutama makuhuone vielä lisäksi! Sitten olis toimiva meidän perheelle ?‍?‍??‍?

 13. Paljon avaraa tilaa ja iso keittiö sekä muutama makuhuone vielä lisäksi! Sitten olis toimiva meidän perheelle ?‍?‍??‍?

 14. Testailin jo aiemmin Kastellin osta koti verkosta -palvelua, omaa kotia oli hauska suunnitella. Play 101 jää hieman liian pieneksi meidän perhen tarpeisiin, mutta pohjaratkaisussa oli paljon minua miellyttäviä elementtejä. Jaettu eteinen, avoin keittiö-olohuone ja kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä ovat must -juttuja. Pidän tärkeänä myös kahta wc:tä. Materaalivalintoja oli mukava selata. Vaalea, moderni ilme ripauksella pastellisävyjä olisi tällä hetkellä haaveissa. Kaiken kaikkiaan talokuume nousi jälleen, onneksi sitä voi hieman kanavoida vanhan asunnon remontointiin, kun rakentaminen ei ihan vielä ole ajankohtaista 😀

 15. Täydellinen koti sijaitsisi omassa rauhassa, olisi avara, paljon säilytystilaa, iso keittiö, kuraeteinen ja kylppärissä kaksi suihkua. 🙂

 16. Upeita koteja! Paljon säilytysilaa, iso keittiö tai keittiön yhteyteen saumattomasti liittyvä ruokailutila. Eikä sitä lasia joka paikkaan.

 17. Moderni aikaa kestävä koti jossa valinnat ajattomia ja vaaleita pintoja, suomalaista koivua, betonia, vähän rouheaa tyyliä.

 18. Oma unelmakotini olisi avara ja valoisa! Keittiö erityisesti olisi tilava ja samoin kylpyhuone. Kunnon masterbedroom kylpyhuoneineen olisi myös unelmien kodissa! 🙂

 19. Korkeat huoneet, lankkulattiat.. tuo jaettu eteinen on nerokas. Suuri päämakuuhuone, jossa walk in closet ja kylpyhuone!

  Tulipa muuten mieleen etätyöstä: Siihen liittyvät sisustusvinkit olisi tervetulleita!

 20. Unelmieni koti on sävyiltään vaalea, kolme makuuhuonetta, avara keittiö-olohuone yhdistelmä, tilava vaatehuone, sauna, pesuhuone sekä kodinhoitohuone kurapisteellä, erillinen wc, eikä turhia hukkaneliöitä. Tälläinen on unelmieni koti, jossa olen saanut asua yli kymmenen vuotta☺

 21. Play 101 lisämakuuhuoneella, jaetulla eteisellä, saunalla ja autokatoksella. Modernit, aikaa kestävät pintavalinnat ja musta ulkolaudoitus. Nyt puuttuu enää tontti (ja rahoitus ?)

 22. Eteinen todella loistava idea ja valoisuus plussaa koko talossa.Ihanan kompakti talo ja selkeä huonejärjestys!

 23. Play101 näyttää upealta ja olisi sopivan kokoinen minulle. Saunan lasiseinä ja ikkunat saunassa ja kylppärissä tuo avaruutta. Unelmakodissani olisi siis avaruutta ja valoisuutta vaalealla värityksellä. Kodinhoitohuone, lämmin varasto ja autokatos lisäksi.

 24. Avaruus ja pohjan muuntelumahdollisuus neliöitä tärkeämpää ☺ Keittiö ja olohuone yhtä tilaa, vaatesäilytys keskitetty kodinhoitohuoneeseen. Erilliset vessat. Iso eteinen jossa säilytystilaa, tuo kaksiosainen eteinen vaikutti oikein toimivalta ?
  Vaaleaa ja ajatonta sisustusta jossa kontrastia tuovat vanhat esineet ja kerroksellisuus.

 25. Aivan mielettömän upea talo ❤️ Olisi myös meidän yksilapsiselle perheelle aivan unelma. Sauna, käytännöllinen eteinen ja erillinen wc on jotain mitä omasta kodista tällä hetkellä puuttuu ja niistä kovasti unelmoin…

 26. Koti olisi kaksikerroksinen omakotitalo, jossa huonekorkeus olisi normaalia korkeampi. Itsekin koiraihmisenä toivon toimivaa kodinhoitohuonetta johon olisi sisäänkäynti suoraan pihalta. Keittiä, olohuone ja ruokailutila voisivat olla L-kirjaimen muodossa, ja ehdottomasti tahtoisin saunan ja vähintään kaksi vessaa! Tuollainen lisäeteinen olisi myös hurjan kätevä.

 27. Valoisa ja avara. Lapsille omat huoneet. Vaatehuone kodinhoitohuoneessa. Autotalli talon kanssa eli pääsee suoraa sisältä autoon.

 28. Unelmakotini olisi ihan päinvastainen ,kuin nyt oma koti 😉 vanha rintamamies talo sokkeloisine huneineen nyt ja unelma olisi yksikerroksinen valoisa ja avara , nykyistä pienempi , koska lapset lentäneet jo kotoa pois , yhtä lukuunottamatta ja hänkin varmaan muutaman vuoden sisään levittää siipensä <3 tämä näyttää tosi kivalta 🙂

 29. Tärkeää olisi saada lapsille omat isot huoneet, meillä vanhemmille riittää huone, johon mahtuu parisänky. Mies tarvitsisi myös oman työhuoneen, joka saisi olla sivummalla. Keittiö saisi olla tilava ja toimiva, kuten olohuonekin. Sauna saisi olla myös iso, koska rakastetaan saunomista. 🙂

 30. Avara & valoisa ja tärkeimpänä: toimiva kodinhoitohuone ? Muusta voin tinkiä, mutta kodinhoitohuone on saatava. Toimiva arki ?

 31. Avara. Valoisa. Erillinen keittiö. Kaksi kulkua sisälle, toinen kulku arkikäuyttyttyttöön.Erillinen vaate/kodinhoito huone.

 32. Unelmakotini olisi moderni, vaalea ja avara. Ehdottomasti erillinen keittiö ja isosta vaate/pukeutumishuoneesta olen aina haaveillut 🙂

 33. Paljon ikkunaa, luonnonvaloa ja olkkari-keittiö avointa yhtenevää tilaa. Minimalistista ja huolellisesti tehdyt viimeistelyt! 🙂

 34. Avara, valoisa koti suurilla ikkunoilla. Keittiö ja olohuone saisivat olla ns.samaa tilaa. Koko talon pituudelta mieluiten. Korkea katto ja suuret ikkunat. Pelkistetty tyyli, mutta arkea helpottavia asioita lapsiperheille. Kuten kuraeteinen, iso sauna ja kylpyhuone sekä paaaaljon säilytystilaa. Voi kun joskus voisi 🙂

 35. Unelma kotini olisi toimiva, moderni, vaalea koti! Mukavalla, lapsiperhe alueella? Asuinneliöt pitäisin maltillisina, jotta asumiskustannukset eivät kasvaisi liian suureksi. Iso eteinen, jossa liukuoven takana paljon säilytystilaa. Kolme melko pientä makuuhuonetta (vanhemmille ja kahdelle tyttärellemme omat), ja jokaiseen liukuovi kaapistot vaatesäilytystä varten. Yhteinen olohuone-keittiötila, jossa takka. Toimivat, mutta kompaktin kokoiset kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna, erililinen pikku wc. Mahdollisimman helppo hoitoinen piha suurine terasseineen? Pihalle autokatos ja lapsille moderni leikkimökki, jonka myöhemmin voisi helposti muuttaa varastotilaksi esim pihakalusteille?

 36. Mulla on kyllä hyvin pitkälti samat ajatukset kuin sinullakin 😉 Ainoastaan sauna ei ole ehdoton, enemmänkin olisi käyttöä kunnon vaatehuoneelle ❣️

 37. Lisäeteinen on mielettömän hyvä idea. Kaksi wc:tä ehdottomasti.
  Avaraa ja vaaleaa. Makuuhuoneita kaksi ja yksi työhuone..yes!

 38. Toi pohja, mikä tossa on esitelty, on lähes täydellinen. Itse siirtäisin työhuoneen ja olohuoneen välistä väliseinää hieman olohuonetta kohden ja työhuoneesta tulisi makuuhuone. Ja ulko-ovea lähimpänä olevasta makuuhuoneesta tulisi työhuone. Saunasta tekisin mustan, kuten myös kylpyhuoneen katostakin. Muuten pinnat sais olla valkoisia.

 39. Ajaton erilaisiin elämäntilaisiin muokattavissa oleva koti! Vaatesäilytys kodinhoitohuoneeseen, kaikille tarpeeksi omaa tilaa ja sit sitä yhteistä tilaa.

 40. Kiitokset kaikille osallistujille! 🙂 Arvonta on nyt suoritettu ja MIA designin 100€ arvoisen lahjakortin voitti nimimerkillä Petu kommentoinut lukija. Voittajaan on oltu suoraan yhteydessä sähköpostitse – mikäli hän ei ilmoittaudu ensi viikon keskiviikkoon mennessä, arvotaan palkinto uudestaan osallistujien kesken.

  Onnea vielä Petulle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *