ALETÄRPIT – Kattaus kauniiksi pikkurahalla!

Tätä on odotettu! Eipä olisi Iittalan kesäale* parempaan aikaan voinut alkaa, sillä sisustusremppakohteeseen valmistuva upea keittiö on viimeisiä silauksia vaille valmis ja tänään oli aika alkaa miettimään uusia patoja, pannuja, astioita ja keittiövälineitä. Kotia asustava pariskunta on keväästä asti odottanut tätä hetkeä – viimeinkin voi satsata upouuteen astiastoon ja samassa yhteydessä kaikki vanhat kattilat ja pannut vaihdetaan teräspohjaisiin induktiokeittotasolle sopiviin malleihin… 🙂

Iittala Kesä ale kampanja Teema astiasarja

Iittalan nettikaupan alesta löytyi useita edullisia vaihtoehtoja ja pikaisesti olikin päätettävä millaisessa suhteessa mustaa, valkoista ja harmaakuvioitua Teemaa* tilataan. Suosittelin heille että pääpaino on hyvä pitää valkoisessa värissä, jota maustetaan sekä mustalla että harmaalla suhdeluvuilla 50% valkoista, 30% mustaa ja 20% harmaata (eloisa Duo-kuosi). Näin astiastosta saadaan tuleviin kattauksiin monta erilaista yhdistelmää ja värimaailma sointuu täydellisesti yhteen myös uuden mustavalkoisen keittiön kanssa. ♥

Lasien suhteen Iittala Essence* on ihan ykkönen ja heillä muutama tämän malliston viinilasi jo onkin entuudestaan. Ehdotin heille samaa ratkaisua joka itselläkin on käytössä, eli matalan jalallisen Essence-olutlasin hyödyntämistä tavallisena juomalasina veden, mehun ja maidon kanssa. Essencen oikea vesilasikin on todella kaunis, mutta pieni jalka tuo ylellisyyden pirskahduksen tuikitavalliseenkin koti-iltaan.

Iittala Kesä ale kampanja Teema astiasarja

Kannattaa todellakin käydä katsomassa keskivertoa monipuolisempi ja edullisempi alevalikoima läpi – nyt on mahdollisuus tehdä loistavia löytöjä Iittalan, Arabian, Alvar Aalto -nimikkotuotteiden ja Muumi-mallistonkin merkeissä jopa -50% alehintaan. Suurin osa tuotteista näytti olevan -40% ja lisäksi kaikista yli 150€ kertatilauksista saa -10% extra-alennusta!

→ iittala.com/ale*

*Sisältää kaupallisen linkin. Kuvat: Fiskars Group / Iittala.com.

4 kommenttia “ALETÄRPIT – Kattaus kauniiksi pikkurahalla!

 1. Itse en ole ikinä tykännyt Iittalan sarjoista, mutta VIlleroyn New Wave. Ah.
  Mitä pannuja heillä on aiemmin ollut, jos eivät induktiolle kelpaa? Toki noi all steelit toimivat siinä paljon paremmin.

  1. Rutkis: New Wave on kaunis, itse tykkään myös V&B Flow-mallista. Pariskunta tykkää pelkistetymmästä muotoilusta ja heidän vanhaan Arabiaan voi hyvin yhdistää uutta Teemaa. 🙂

 2. Hei, teetkö yhteistyötä Iittalan kanssa? Kesäale on kyllä joka vuosi ollut hyvä, yleensä täydennän tarvittavia ja mahdollisesti rikkoutuneita perusastiaston osia kesäalesta ☺️✌?

  1. Noora: olen tehnyt aikoinaan, mutta tämä postaus ei ole yhteistyöpostaus. 🙂 Postauksessa on ns. affialite-linkki, eli *-merkitty mainontalinkki, jota etenkin vaikuttajamarkkinoijat ja somevaikuttajat käyttävät paljon minä mukaan lukien.

   Todella hyvät alennukset kyllä on, en muista koska viimeksi olisi olisi ollut näin paljon tuotteita alennuksessa saati hyviä värejä. Usein on vain poistuvia värejä, 1 tai 2 normaalista poikkeavaa värikkäämpää Teemaa, puhumattakaan siitä miten paljon oli myös klassikoita. Aterimista tosin huomasin että alessa on lähinnä sellaisia pakkauksia, jotka vaihtuvat toisenlaisiin, eli pakkauksen takia myydään alessa pois uusien tieltä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *