Ruokakaupan sisustusaarteita

Bongasin K-Marketista AmandaB Collectionin tuotteita ja ihastuin kauniiseen kranssiin, joka mukavasti viritteli fiilikset jouluun. Hypistelin myös uuninkestäviä lasisia säilytysrasioita, jollaiselle olisi tarvetta…

AmandaB sisustusmallisto 2019 Omakotivalkoinen
AmandaB sisustusmallisto 2019 Omakotivalkoinen

Tähän kranssiin iskin silmäni ja ajattelin tuunailla saman tyylisen ovikranssin meidän ulko-oveen aidoista lehdistä ja oksista. Kimallesuihketta jäi sopivasti Halloween-juhlista yli, joten saisin senkin käytettyä loppuun, vaikka se tosin on kultaista eikä hopeaa.

AmandaB sisustusmallisto 2019 Omakotivalkoinen

Lasisia lounasrasiota on kahta kokoa ja niissä on hauskat tekstit “I love you… but don´t touch my food” ja “Good food, good mood“. Tuon isomman ostamista jäin harkitsemaan, mutta saattaisin kyllästyä kanteen painettuun tekstiin ja siksi jäin vielä miettimään asiaa. Lasisia lounasrasioita on muitakin, mutta niissä lasin sävy on selvästi vihreä kun näissä AmandaB-rasioissa lasi on kirkasta. Pieni mutta tärkeä asia. 🙂

AmandaB sisustusmallisto 2019 Omakotivalkoinen
AmandaB sisustusmallisto 2019 Omakotivalkoinen

Kaikenlaista muutakin kaunista löytyi ja eläinkuosit ovat selvästi leviämässä vaatteista nyt myös sisustukseen – jälleen. 🙂 Minusta on ihanaa että piensisustustuotteet ovat alkaneet rantautua ruokakauppoihin ja kauniin tuoksukynttilänkin voi löytää lähikaupasta eikä aina tarvitse lähteä kauas sellaista shoppailemaan.

Kranssin tekemiseen liittyen, olisiko teillä antaa vinkkiä valkoisesta kukasta, joka kestäisi vähintään 3 viikkoa kranssissa kauniina ilman vettä?

Ihanaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia “Ruokakaupan sisustusaarteita

    1. Pia: Musiikkisoittimia en ajattelit ostaa, eikä sovi myöskään budjettiin ostaa kolmelle tytölle monien satojen eurojen vempaimia. Sit pitäisi vielä opetuskin tarjota, ainoastaan kitara ja piano ovat sellaisia joita joten kuten voi oppia soittamaan ilman kunnon tunteja ja opettajan avustusta. 🙂 Ihana idea kyllä ja musiikki ylipäätään on lahjana toimiva, mahtaakohan kivoja konsertteja olla tuloillaa joissa ei olisi ikärajaa? Kiitos vinkistä, mahtava aasinsilta tuohon konserttilippuun! 😘😊

    1. Pia: apua, vastasin sinulle harmoniikka soitin kommenttiin ja ajattelin sen mielessäni olevan vinkki lasten joululahjaksi. 😂 Harsokukka olisi ihana kranssissa, mahtaakohan se kovin helposti varistaa kuivuttuaan? Ulko-oveen sitä ajattelin ja ovi kun käy niin ei ole kiva jos kukat varisevat lattialle… täytyykin googlettaa ja tutkia asiaa, loistava vinkki! 😊❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *