UUTTA! 1616/arita japan -astiasto

Japanilaiset ovat monessa asiassa meidän pohjoismaalaisten sukulaissieluja ja japanilaisin vivahtein maustetusta skandinaavisesta sisustustrendistä japandista on selvästi kasvamassa uuden vuosikymmenen suosikki.

Japandi sisustustrendi astiasto Skagerak 1616 arita japan sisustusuutiset skandinaavinen koti
Japandi sisustustrendi astiasto Skagerak 1616 arita japan sisustusuutiset skandinaavinen koti

Tanskalainen designbrändi Skagerak on aina ollut tyyliltään japanilaishenkinen ja yhdistänyt tuotteissaan pohjoismaista luonnonrauhaa ja japanilaisille ominaista hiljaista arvokkuutta. Uuden vuosikymmenen kunniaksi Skagerak on tiivistänyt yhteistyötään korkeasta laadusta tunnetun japanilaisen 1616/arita japan -posliinivalmistajan kanssa ja tuonut nettikauppaansa saataville erän kauniita japanilaisia klassikkoastioita.

Tutustu mallistoon täällä: ➤ skagerak.dk/arita

Japandi sisustustrendi astiasto Skagerak 1616 arita japan sisustusuutiset skandinaavinen koti
Japandi sisustustrendi astiasto Skagerak 1616 arita japan sisustusuutiset skandinaavinen koti
Japandi sisustustrendi astiasto Skagerak 1616 arita japan sisustusuutiset skandinaavinen koti

Löysin viime vuoden puolella unelmieni astiaston, mutta kahvikuppeja ei siitä ole enää saatavana. Valkoinen astiastoni on ulkopinnaltaan kalkkimaisen mattainen ja samanlaisuutta tahdon myös juomapuolen astioilta. 1616/arita japan -astiastoa löytyy sekä perinteisenä kiiltävä pintaisena posliinina että mattaisena ja iskin silmäni tuohon korvalliseen posliinikuppiin. Skagerakin oma Nordic-astiasarja kiinnostaa myös, mutta siinäkin saatavuus on todella suppea ja siksi pidän silmät auki kaikenlaisille vaihtoehdoille 1616/arita japan mukaanlukien. ♥︎

Japandi sisustustrendi astiasto Skagerak 1616 arita japan sisustusuutiset skandinaavinen koti
Japandi sisustustrendi astiasto Skagerak 1616 arita japan sisustusuutiset skandinaavinen koti

Olen todella innoissani uusista sisustustuulista ja uutuusmallistoista löytyy runsaasti makuni mukaisia juttuja – pelkistettyjä muotoja, laadukkaita materiaaleja, monipuolisia käyttötarkoituksia ja helppoa yhdisteltävyyttä valkoisessa värissä ja vaaleissa puunsävyissä. Tästä on hyvä jatkaa sukkulointia sisustustrendien parissa ja kertoilen teille mielenkiintoisista uutuuksista sitä mukaa kun niitä bongailen. 🙂

Huomenna blogiin tulossa sisustusremonttiin liittyvä postaus, jossa remonttikohteen omistajapari pääsee itse ääneen kertomaan fiiliksiään keittiöremppaan liittyen, pysykää siis kuulolla!

Kivaa perjantai-iltaa kaikille!

Kuvat: Skagerak, 1616/arita japan

Lue myös: ➤ Minimalistinen puhtaanvalkoinen astiasto2 kommenttia “UUTTA! 1616/arita japan -astiasto

 1. En kyllä yhtään näistä ”trendeistä”perusta.Toivon,että jokainen sisustaa kotinsa omia tarpeitaan ja mieltymyksiään seuraillen.
  Käyttäen sisustuksessa omaa ja perheen persoonaa,toiveita ja mukavuutta ajatellen.
  Mielestäni trendejä on turha seurailla,tai se seuraa kuka tahtoo:)
  Koti on turvasatama,joka koostuu ajanmittaan omistajiensa näköiseksi.
  Vinkkejä ja ideoitahan moni ottaa,mutta tuskin monikaan kodissaan trendejä seurailee…

  1. Nanna: Minusta trendit ovat mielenkiintoisia ja seurailen niitä aktiivisesti sekä työni puolesta että rakkaudesta sisustamiseen. <3 Siinä olen täysin samaa mieltä että jokaisen tulisi ostaa juuri sellaisia tavaroita ja astioita jotka silmää miellyttävät ja tarpeen täyttävät. Trendit ovat parhaimmillaan inspiroivia, pakkotuputuksesta en tykkää minäkään. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *