Peittävä sisustusmaali – Yksiön sisustusremontti

Kaupallinen yhteistyö: Eskaro Oy

Peittävä sisustusmaali on kustannustehokas ja helppo valinta kodin pintojen päivittämiseen ja sisustusmuutosten tekemiseen. Sisustuskohteena oleva yksiö on keittiötä lukuunottamatta remontoitu nyt lattiasta kattoon ja yhteistyökumppanini Eskaron kotimaisten ja korkealaatuisten sisustusmaalien avulla pieneen kerrostalokotiin saatiin nopeasti loihdittua uusi ja raikas ilme.

Peittävä sisustusmaali Eskaro Silk yksiön sisustusremontti Omakotivalkoinen
Peittävä sisustusmaali Eskaro Silk yksiön sisustusremontti Omakotivalkoinen
Peittävä sisustusmaali Eskaro Silk yksiön sisustusremontti Omakotivalkoinen

Peittävä sisustusmaali – Eskaro Silk

Todella huonoon kuntoon vuosikymmenten aikana menneet seinä- ja kattopinnat putsattiin ensiksi maalipesulla ja tasoitettiin Eskaro Pro LH Medium kevyttasoitteella. Tasoituksen jälkeen katto ja seinät maalattiin vesiohenteisella ja lähes hajuttomalla Eskaro Pro 3 pohjamaalilla, joka täyshimmeänä on kauniin mattainen.

Pintamaalina kohteessa käytettiin henkilökohtaista suosikkiani, Eskaron peittävää Silk-sisustusmaalia, joka tasoitti viimeisetkin pienet kuprut. Yksi maalikerros riitti pohjamaalin päälle, säästäen sekä aikaa että rahaa. Lopputuloksesta tuli täydellisen tasainen – Silk-maalilla sisustusremontti onnistuu joka ikinen kerta!

Lue lisää Eskaro Silk -sisustusmaalin ominaisuuksista täältä: eskaro.fi/silk-sisustusmaali

Peittävä sisustusmaali Eskaro Silk yksiön sisustusremontti Omakotivalkoinen
Peittävä sisustusmaali Eskaro Silk yksiön sisustusremontti Omakotivalkoinen

Puhtaanvalkoinen on valoisa valinta!

Kohteeseen valittuun hunajaiseen tammiparkettiin ei löytynyt oikean sävyisiä listoja, joten valkoinen oli tästä syystä ainoa oikea värivalinta. Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että jalkalistojen tulisi aina olla samaa sävyä kuin lattiankin. Mikäli se ei kuitenkaan ole mahdollista, kuten esimerkiksi tässä kohteessa, tulee jalkalistat sävyttää seinämaalin mukaan, ellei jalkalistoilla ole tarkoitusta tyylillisesti täydentää sisustusta, kuten esimerkiksi jugend-taloissa monesti on.

Asiakas toivoi sisustukseen hotellimaista tunnelmaa ja mahdollisimman paljon valoisuutta, joten suosittelin seinämaaliksi puhtaanvalkoista väriä, jotta lopputuloksesta tulee mahdollisimman avartava.

Eskaron Silk-sisustusmaali sävytettiin puhtaanvalkoiseksi Eskarocolor sävytysjärjestelmän sävyllä E019 Whooper Swan ja lopputuloksen näette kuvista! Silkkisen himmeä ja samettinen Silk-maalipinta tuplaa kodin ikkunoista tulevan valon määrän ja näyttää upealta hunajaisen tammiparketin rinnalla.

Lue lisää Eskaron Eskarocolor sävytysjärjestelmästä täältä: eskaro.fi/savytys

Peittävä sisustusmaali Eskaro Silk yksiön sisustusremontti Omakotivalkoinen
Peittävä sisustusmaali Eskaro Silk yksiön sisustusremontti Omakotivalkoinen

City-yksiön sisustusprojektista pääsette lukemaan lisää jo heti huomenna, kun paljastan teille miltä hotellimaisesti kalustettu ja sisustettu makuualkovi kokonaisuudessaan näyttää! Olkaa siis kuulolla!

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Lue myös: Suuri sisustusremontti – Videopostaus


Seuraa myös Instagramissa 

8 kommenttia “Peittävä sisustusmaali – Yksiön sisustusremontti

  1. Nunu: on kokemusta myös Tikkurilan maaleista. 🙂 Eskaron Silk-sisustusmaalia suosittelen pintamaaliksi sillä se on oma henkilökohtainen suosikkini ja peittävyys aivan omaa luokkaansa. ❤️

  2. Hei,
   tähän on pakko laittaa oma mielipide:)
   Olen käyttänyt vuosi Tikkurilan maaleja, mutta viime vuosina olen kokenut, että maali on jotekin ”laimentunut” eli monta kerrosta saa maalata, jotta pinnasta tulee hyvä ja peittävä. Päätinkin kokeilla Mian suosimaa Eskaro maalia, ja toden totta, tarvitsin vain yhden maalikerroksen ja seinästä tuli heti hyvä, voisinko sanoa täyteläisen hyvä:)
   Ongelma on siinä, että tätä maalimerkkiä myydään harvassa paikaissa. Aiemmin sain sitä Helsingin Lanternasta, mutta enää ei saa. Onko sinulla Mia vinkkiä siitä mistä Itä-Helsinkilläinen maalia saisi helpoimmin?

   Kiitos mukavasta blogista! Mukavaa kesää!

   1. Kirsi: on harmi ettei Eskaron maaleja saa ihan kaikkialta vielä, mutta kovasti he tekevät töitä Eskarolla että liikkeet heidän tuotteitaan ottaisivat kattavammin myyntiin. Osassa K-Rautoja Eskaro löytyy ammattilaispuolelta, sinne ei osaa ehkä kävellä katsomaan jos ei erikseen osaa etsiä. Tuo Silk-sisustusmaali on aidon oikeasti paras millä ikinä olen maalannut. ❤️ Roihuvuoren RTV:llä oli Eskaroa viime kesänä, sieltä kannattaa kysellä ja ihme on jos ei enää löytyisi. Ja tosiaan tuolla Lanternan K-raudassa oli Eskaron maalit siirretty sinne ammattilaisinfo-tiskin eteen peräkammariin. 🙂

 1. Olisi kiva nähdä ”ennen”- kuvia niin saisi paremman käsityksen maalauksen vaikutuksista .

  Samoin olisi kiva nähdä kuvia koko asunnosta ennen mitään remontointia niinymmärtää remontin vaikutuksen kokonaisuuteen.

  1. Remppareiska: muutamia kuvia on olemassa, mutta itse en valitettavasti ehtinyt paikan päälle kuvaamaan ennen kuin remonttifirma aloitti työnsä, viikon etuajassa mikä oli mahtavuutta! 🙂 Lattia ja kylpyhuone oli ehditty kokonaan remppaamaan ennen kuin sain ensimmäiset kuvat taltioitua. Näistä kaikista vaiheista projektin edetessä kerron lisää. 🙂

 2. Minä olen sitä mieltä, että lattialistat ei missään nimessä saa olla sämanväriset lattian kanssa. Olen myös kuullut sisustussuunnittelian sanovan, että antaa allasmaisen vaikutelman jos on lattian väriset. Listat on osa seinää ja tässä kohteessa, kun on valkoiset seinät, niin minun mielestä valkoinen on todellakin oikea valinta. Tämä vain minun mielipiteeni. Mukavaa alkavaa uutta viikkoa:)

  1. Hilima: minä olen sitä mieltä että kapeiden peruslistojen ollessa kyseessä, ne olisi hyvä soinnuttaa lattian kanssa, etenkin jos seinissä on väriä eikä halua listoja maalata seinän sävyiseksi. Esim tammiparketti ja harmaat seinät vaativat mielestäni jomman kumman sävyiset listat, mutta monesti (kuten myös meillä aikanaan) listat ovat valkoiset ja korostuneesti katkaisevat linjakkuuden. Kustannuksen osalta listojen sävytys seinämaaliin on monelle liikaa, ja niiden omatoiminen maalaus taasen vaivalloista ja siksi epähoukuttelevaa. 🙂

   Korkeat koristelistat taasen ovat asia erikseen, ne voivat hyvinkin olla eri väriä kuin lattia ja seinät, ja ne näyttävät upealta jos myös ovien ympärille on jatkettu samaa listaa. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *