Pienen makuuhuoneen sisustus – Tyylikäs Familon Ultra -tuoteperhe

Kaupallinen yhteistyö: Familon

Pienen makuuhuoneen sisustus rakentuu hyvästä unesta! Sisustuskohteeni pikkuruisen makuualkovin sisustuksen sydän on Familonin laadukas 5-vyöhykkeellinen Ultra-joustinsänkykokonaisuus, jonka tyylikäs ja näyttävä sängynpääty täydentää 5m2 kokoisen tilan. Katso upeat kuvat ja poimi sisustusvinkit oman makuuhuoneesi sisustukseen!

Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Pienen makuuhuoneen sisustus

Monissa kodeissa makuuhuoneet ovat kooltaan pieniä ja tunnelmallisen sisustuksen luominen saattaa olla hyvinkin haastavaa sängyn vallatessa suurimman osan tilasta. Sisustuskohteeni makuualkovi on vielä keskivertoakin pienempi soppi, kooltaan vain 5m2, ja kalustuksen osalta oli alusta asti selvää ettei sinne juuri muuta mahdu kuin sänky. Sisustussuunnittelun lähtökohtana oli löytää makuualkoviin ulkoisesti upealta näyttävä parisänky, joka tarjoaa asiakkaalleni ylelliset unet.

Tummanharmaa Familon Ultra -joustinsänky on sisustuksellinen ja tyylikäs valinta. Laadukas kangasverhoilu ja vaakasuuntaisesti tikattu itsenäisenä elementtinä sängyn takana seisova Familon-sängynpääty luo harmonisen ja viimeistellyn tunnelman pikkuruiseen alkoviin. Yhdessä Familonin perkaalipuuvillaisten Ultra-sarjan pussilakanoiden ja tyynyliinojen kanssa lopputulos on kerrassaan upea! Pienten makuutilojen ja -huoneiden sisustuksessa sängynpääty on puhdasta taikuutta – sen avulla petaamatonkin sänky näyttää ryhdikkäältä ja hyvältä.

Jos olet joskus miettinyt miksi hotellin sängyssä nukkuu niin hyvin, on vastaus luultavimminkin suomalainen Familon ja heidän sänkyvalikoimansa! ♥︎

Tutustu Familonin sänkymallistoon täällä: ➤ familon.fi/sängyt

Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Nuku hyvin kaikissa asennoissa!

Familonin Ultra-joustinsängyn 5-vyöhykejärjestelmä tukee vartaloa juuri sieltä mistä pitää, varmistaen yksilöllisen nukkumismukavuuden kaikissa nukkuma-asennoissa. Familonin 5-vyöhykepussijousisto joustaa hartioiden kohdalta ja kannattelee lantion seutua, mikä estää lantion liiallisen vajoamisen patjaan ja pitää selkärangan luonnollisen suorassa asennossa jopa kyljellään nukkuessa. Itse selkävaivaisena arvostan laadukasta unta ja Familon Ultra -joustinsängyn rakenteellinen tuki tekee nukkumisesta ihanaa!

Vyöhykkeellisen pussijousiston alla on aiempaa napakampi ja korkeampi Familon Bonnel -alajousisto, ja lisäksi sängyn pintaosassa on äärettömän hyväksi havaittu Antislip-liukuestekangas, joka pitää sijauspatjan visusti paikoillaan myös lasten pomppiessa pedissä. Asiakkaani lapset ovat jo aikuiseksi kasvaneita ja pesästä lentäneet, mutta miehelläni tämä samainen Familon Ultra -sänky kotonaan on ja myös lasten pomppulinna-leikit ovat liiankin tutuksi tulleet. 🙂

Familon Ultra -sänkyä on saatavana kolmessa koossa; 80x200cm, 90x200cm ja 120x200cm. Sisustuskohteessa on rinnakkain kaksi 80x200cm kokoista sänkyä, joiden päältä löytyy 160x200cm kokoinen 2-puoleinen Familon Ultra-petauspatja. Sängynjalkoja on saatavana useita erilaisia ja tähän sänkykokonaisuuteen valittiin tummanharmaaksi käsitellyt ylväät tammijalat, joiden pohjassa on metalliset yksityiskohdat.

Tutustu Familon Ultra -joustinsängyn ominaisuuksiin lisää täällä:familon.fi/ultra-joustinsänky

Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Hyvän olon harmoniaa!

Familon Ultra -sijauspatja on 7cm paksu ja sen pehmusteena on pintapehmeää ja kimmoisaa, napakan tuen antavaa erikoispehmustetta. Kaksipuolisen sijauspatjan nystymäisesti muotoiltu profiloitu puoli antaa pehmeämmän tuen ja sileäpintainen puoli napakamman tuen.

Sijauspatjan ilmastoivaa joustoneuletta oleva päällinen aukeaa kaikilta neljältä sivulta ja sen voi pestä kotikoneessa kahdessa osassa 60°C lämpötilassa. Familon Ultra -sijauspatjasta on valittavana yhden hengen sänkyyn leveydet 80cm, 90cm ja 120cm ja parisänkyyn leveydet 160cm ja 180cm.

Lue lisää Familonin sijauspatjavalikoimasta täältä: ➤ familon.fi/sijauspatjat

Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Täydelliset unet!

Asiakkaan kanssa sisustusta suunnitellessani juttelimme paljon laadusta ja aikaa kestävistä valinnoista pienimpiäkin yksityiskohtia myöten. Jokaisen tähän kotiin kannetun kalusteen, valaisimen, tekstiilin ja tavaran tuli olla aidosti tarpeellinen ja mahdollisimman helppohoitoinen, käyttöä kestävä ja ulkoisesti tyylikäs, kaunis ja ajaton.

Familon -pussilakanamalliston perkaalipuuvilla on puhdasta rakkautta! ♥︎ Vuosia olen nukkunut valkoisen Familonin pussilakanan alla ja kaupunkiyksiön makuualkoviin halusin ehdottomasti samat hotellityyliin sopivat viileän rapsakat lakanat.

Petasin sänkyyn neljä 50x60cm kokoista tyynyä ja kaksi tuplakokoista peittoa. Alempaan peittoon ja takimmaisiin tyynyihin sujautin puhtaanvalkoisen Familon-pussilakanan ja -tyynyliinat, päällimmäisen peiton ja keskimmäisten tyynyjen ympäriltä löytyy hienostuneesti raidallinen Familon Viivasto, toimittaen samalla myös päiväpeiton virkaa.

Valkoiset koristetyynyt ovat asiakkaani omat ja etualalla olevan tummanharmaan koristetyynyn ompelin kangaskaupasta löytämästäni kankaasta, saadakseni kokonaisuuteen sängyn verhoiluun sopivan sisustustyynyn.

Tutustu Familonin kodintekstiileihin täällä: ➤ familon.fi/tekstiilit

Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen
Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Pienet yksityiskohdat

Familonin upean sängyn ja petivaatteiden lisäksi makuusopista löytyy pieni lasikantinen ja siro sivupöytä, musta lattiavalaisin, tekstiiliverhoiltu kaiutin ja valkoinen liljoilla täytetty maljakko. Kokonaisuus henkii hotellimaisen rauhaisaa tunnelmaa ja asiakkaani on lopputulokseen todella tyytyväinen, kuten minäkin! ♥︎

Pienen makuuhuoneen sisustus Familon Ultra joustinsänky ja sängynpääty yksiön sisustus Omakotivalkoinen

Hyvän unen ALE!

Familonin verkkokaupassa on hyvän unen alennukset ja sisustuskohteessakin esitteltyjä tuotteita kesäalesta löytyy – esimerkiksi Familonin tuplakokoinen Ultra Viivasto -pussilakanasetti ja Ultra-joustinsänky ovat -30%! Tutustu Familonin valikoimaan ja kurkista samalla kesäaleen täällä:

familon.fi

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Lue myös: ► Hotellilakanat ja lakanavertailu


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

15 kommenttia “Pienen makuuhuoneen sisustus – Tyylikäs Familon Ultra -tuoteperhe

 1. Hei!

  Makuualkovissa ei ole mitään säilytysjärjestelmää? Mihin päiväpeite, riisutut vaatteet? Olen hieman hämmentynyt koska yleensä pienissä tiloissa vaatteiden ja tavaroiden säilytys on se kinkkisin juttu.

  1. Katriina: ei ole, vaatteet säilytetään kaapissa oleskelutilan puolella. Ei olisi ollut järkeä ängetä kaapistoa noin pieneen nurkkaukseen ja siksi joutua tinkimään sängyn koosta. Nukkumisen mukavuus on ehdottoman tärkeää ja etenkin vanhetessa sen tärkeyttä ei voi liiaksi korostaa. Vaatekaapilla käydään 2-4 kertaa vuorokaudessa piipahtamassa, sängyssä nukutaan vähintään 7-8 tuntia yössä. 🙂

 2. Kyllä en ymmärrä noita kukkamaljakoita ahtaissa tiloissa yöpöydällä. Eikö mielummin vaikka taulu sängyn yläpuolelle tai nätit petivaatteet jos jotain kaunista tilaan tahtoo.

  1. Nipsu: sängynpääty on mielestäni riittävä ja petaus korostuu kauniisti ja rauhallisesti. Taulu sängyn päällä olisi tässä kohteessa jo liikaa. Maljakolle on aina oltava tilaa, pienikin pala pöytätasoa riittää ja kyseinen kapea ja siro maljakko on täydellinen sekä halkaisijaltaan että korkeudeltaan tuonne kauttimen taakse. ❤️ Jokainen toki saa aina sisustaa oman mielensä mukaan, tässä kyseisessä kohteessa lopputulos on asiakkaalle hyvin mieluisa ja minäkin olen todella tyytyväinen. ❤️

 3. Minusta tuo on ihana ja kompakti. Ei mitään liikaa eikä mitään puutu. No joo..kaiuttimella en tekisi mitään mutta yöpöytä sen aika on mainio. Ja valaisin. Rauhoittava kokonaisuus!
  Tunnelman saa hetkessä muuttumaan vaihtamalla vain petivaatteet. Itselläni myös nuo ultra percale-pussilakanat. Ostelen niitä aina alennuksesta vähän kerrallaan. Tavalliseen puuvillaan en enää vaihda.

  1. Minimalistimama: Nuo Familonin Ultra Percale -lakanat ovat parhaita, niiden väliin on todellakin ilo iltaisin sujahtaa. <3 Lakanoiden vaihtamisella saa helposti muutettua koko makuualkovin ilmettä jos tahtoo muutella tunnelmaa. Tässä sisustuskohteessa on tosin haettu mahdollisimman kestäviä ja vuodenaikaan sitomattomia ratkaisuja, sillä asiakkaani toivoo sisustukselta ajattomuutta ja "kerralla kaikki valmiiksi jotta elämä on mahdollisimman helppoa ja kaunista". 🙂 Hotellimaisuus on juurikin asiakkaani toivomus, eli yksinkertaisia mutta kauniita ja tyylikkäitä aikuiseen makuun sopivia harmonisia valintoja, ja sillä linjalla olen mielestäni onnistunut hyvin. 🙂

 4. Onpa ihanan näköistä! Minusta maljakko on ihan nappivalinta! 🙂

  Meillä olisi myös sängyn vaihto edessä ja tuo Familonin Ultra on yksi vaihtoehto. Osaatko sanoa onko tuo joustinsänky todella kova? Familonin verkkokaupassa näyttäisi olevan valittavana vain ”Erittäin tukeva (extra hard)” vaihtoehto ja se vähän mietityttää.

  1. Tiina: Ei ole sellainen epämukavan kova, vaikka nimi on extra hard. Sänky on omalle selälleni (miehen luona siis sama sänky) ollut todella hyvä ja asiakkaani, jolla on skolioosi ja selkävaivoja muitakin, kuvaili että on kuin nukkuisi pilvellä. 🙂 Sänky on sijauspatjan kanssa napakka muttei yhtään kova, tuntuu siis pehmeältä ja joustaa sopivasti jotta kyljelläänkin nukkuessa asento pysyy miellyttävänä eikä olkapää puristu korvaan tai lanneranka mene kiemuralle. Ei kuitenkaan upota kuten jotkin pehmeäksi kuvatut patjamallit. Tähän Familonin kokonaisuuteen suosittelen siis ehdottomasti sijauspatjaa, se myös maksaa itsensä takaisin sillä sänky itsessään kestää kotikäytössä kymmeniä vuosia ja riittää että uusii vain sijauspatjan 5-10 vuoden välein. 🙂

    1. Tiina: Kysy vaan jos tulee mitä tahansa muuta mieleen, miehelläkin samainen sänky löytyy myös ja on todellakin maineensa arvoinen, tulee selkärankaa ja on sopivan napakka olematta kova tai upottavat pehmeä! 🙂

 5. Moikka!

  Muistatko huoneen mittoja?
  Kun totesit tuossa, että 5 m2 – meillä on myös pieni makuusoppi, mutta hieman isompi.
  Lähinnä kiinnostaa, että paljonko sängyn ja seinien väliin jäi tässä toteutuksessa tilaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *