Tyylikkäät liukuovet ja lasiseinät – Mirror Line asuntomessuilla

Kaupallinen yhteistyö: Mirror Line Oy

Kotimaisen perheyrityksen Mirror Linen tyylikkäät liukuovet ja lasiseinät ovat valloittaneet kaikkien sydämet! ♥︎ Mirror Line on mukana myös Tuusulan Asuntomessuilla ja tässä postauksessa pääsette kurkistamaan viiden yleisölle avoimen messukohteen lisäksi myös upeaan Villa Lakkaan, joka ei kuulu avoimien ovien kohteisiin. Tervetuloa virtuaalikierrokselle hurmaaviin messukoteihin sisustusinspiraation merkeissä!

Mirror Line liukuovi peiliovi sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 40 Illyria
Mirror Line liukuovi peiliovi sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 40 Illyria

Lämminhenkinen unelmakoti Illyria

Asuntomessujen kohde 40 Saint-Gobainin Illyria on kokonaisuutena yksi asuntomessujen kauneimmista kodeista. Nura-Berishan nelihenkisen perheen kivitalo henkii lämpöä, rakkautta ja tunnelmaa. Suunnittelun tavoitteena oli luoda lapsiperheelle unelmakoti, jossa käytännölliset ratkaisut yhdistyvät tyylikkyyteen ja tekevät kodista viihtyisän. Sisustuksesta löytyy myös muistoja perheen juurista parinkymmenen tiilen muodossa, jotka ovat peräisin perheenäidin isoisän Kosovossa rakentamasta ja sittemmin sodassa tuhoutuneesta talosta. Nyt nämä muistojen täyteiset tiilet ovat osa talon sisustusta.

Makuuhuoneen upea peiliovikaapisto tuo tilaan valoisuutta ja avaruutta. Peililiukuovet ovat kooltaan 270x270cm ja ne on kehystetty sisustukseen sointuvalla hiekan sävyisellä kapealla teräsprofiililla. Ovet kätkevät taakseen valtavasti säilytystilaa hyllyjen, laatikoiden ja vaatetankojen muodossa.

Tutustu liukuovikehysten väri- ja materiaalivaihtoehtoihin: ➤ mirrorline.fi/materiaalit_varit

Mirror Line liukuovi sävytetty sisustukseen sopivaksi sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 40 Illyria

Sisustuksen sävyjä – Satiini beige

Lasten makuuhuoneisiin asennettujen kaapistojen beiget lasiovet jatkavat täydellisesti huoneiden värimaailmaa. Liukuovien samettisen mattainen pinta on supernätti ja kapealla valkoisella teräskehyksellä raamitetut liukuovet sopivat huonetta kiertävien jalkalistojen kanssa visuaalisesti yhteen kuin match made in heaven. Pienet yksityiskohdat ovat yhtä tärkeitä kuin isot linjat!

Kaapistojen sisältä löytyy lasten tarpeisiin räätälöidyt säilytysratkaisut mm. laatikoiden muodossa. Käyttöturvallisuutta perheen pienimmillekin tuovat liukuoviin asennetut hidastimet, jotka hiljentävät ovien sulkeutumista niin, ettei lasten sormet jää liukuovien väliin.

Mirror Line liukuovi vaatekaappi valkoinen sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 40 Illyria

Maksimoi säilytystila tyylillä

Illyrian vierashuoneen pelkistetty valkoinen kaapisto on kehystetty valkoisella 9mm Twin-alumiinikehyksellä. Kattoon asti ulottuvana kaapistona huonekorkeus saadaan kokonaan hyödynnettyä ja erilaisten sisusten avulla säilytystila saadaan maksimoitua. Käytännöllisyyden kannalta hyvää täyskorkeassa mitassa on myös se, ettei kaapiston päälle jää pölyä keräävää hukkatilaa, eikä tarvetta yläpeitesokkelin asennukselle ole.

Mirror Line liukuovi peiliovi lasiseinä sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 40 Illyria
Mirror Line lasiseinä musta kehys sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 40 Illyria

Lasiseinät kaikkiin tarpeisiin

Mirror Linen kapeat lasiseinäkkeet rajaavat kodin eri toimintoja tyylikkäästi ja toimivat katseenvangitsijoina heti ulko-ovesta sisään astuessa. Eteisen ja ruokailutilan jakavan oviaukon särmikkäät seinäkkeet ovat korkeudeltaan 327cm ja niiden leveys on 40cm. Idea tähän syntyi perheen äidin visioista ja Mirror Linen osaava tiimi toteutti täydellisesti tämänkin unelman, kuten viime vuoden lopussa minunkin valkoisen lasiseinähaaveeni. Kuvan kaltaiset lasiseinäkkeet voidaan toteuttaa myös ilman koko aukon leveydeltä kulkevaa yläkiskoa.

Lisätietoja Mirror Line -lasiseinätuotteista löydät täältä: ➤ mirrorline.fi/lasiseinat

Mirror Line lasiseinä lasiovi musta kehys sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 40 Illyria
Mirror Line lasiseinä musta kehys sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 40 Illyria
Mirror Line liukuovi peiliovi sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 40 Illyria

Lasiseinä katseenvangitsijana

Tämän vuoden asuntomessukohteissa oli panostettu erityisen paljon kiinteästi asennettuihin elementteihin, kuten lasiseiniin sekä kaapistoihin, joista Mirror Linen kohteet ovat loistava esimerkki. Tyylikäs ja viihtyisä koti on ennen kaikkea helppohoitoinen ja kauniisti kehystetyt liuku- ja lasiovet toimivat kodeissa kohokohtina – sisustuksen näyttävyys ja viimeisteltävyys ei tarvitse välttämättä lainkaan piensisustusesineitä, sillä tilojen jujuna voi olla myös esimerkiksi portaikon ja kaapiston luoma keskinäinen harmonia.

Lue lisää upeasta Illyriasta: ➤ mirrorline.fi/illyria

Mirror Line liukuovi peiliovi eteisen sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 8 Dekotalo Ruuti
Mirror Line liukuovi peiliovi eteisen sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 8 Dekotalo Ruuti

Peiliovikaapisto avartaa eteisen

Myös messukohteessa 8 Dekotalo Ruuti asustaa nelihenkinen lapsiperhe ja tässä 145m2 kokoisessa kodissa on panostettu erityisesti fiksuun tilankäyttöön perheen pienemmät huomioiden. Kodin eteinen tuntuu valtavalta näyttävän peiliovikaapiston ansiosta, joka on Mirror Linen ja heidän yhteistyökumppaninsa Noblessa-keittiöt Hyvinkään kanssa yhteistuumin perheen toiveiden ja tarpeiden mukaan räätälöity.

Kaapiston sisältö oli meille tärkeä, sillä se on eteisemme ainoa säilytystila. Meille suunniteltiin toimiva kokonaisuus, jossa on huomioitu myös perheen pienimmät. Iloitsemme myös mustasta komeron runkoväristä, joka kätkee tummuudellaan hieman tavarakaaosta ja luo tilaan arvokkuutta” perheenäiti Julia Pärssinen kehuu.

Tutustu monipuoliseen säilytysjärjestelmään täällä: ➤ mirrorline.fi/säilytysjärjestelmät

Mirror Line liukuovi peiliovi eteisen sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 8 Dekotalo Ruuti
Mirror Line liukuovi peiliovi eteisen sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 8 Dekotalo Ruuti

Skandinaavinen kontrasti

Dekotalo Ruutin näyttävä mustalla pystypaneloinnilla verhoiltu ulkokuori kätkee sisäänsä kauniin skandinaavisen kodin, jonka tyylikäs musta teema jatkuu myös sisätiloissa. Ulko-ovesta sisään astuessa vastassa on mustat portaat ja suuret peililiukuovet mustin kehyksin, jotka tekevät vaikutuksen kontrastillaan valkoisen rinnalla.

Lisäkuvia tästä kauniista kodista löydät: ➤ mirrorline.fi/dekotalo-ruuti

Mirror Line liukuovi peiliovi kodinhoitotuoneen sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 2 Pikkupolku Moderni
Mirror Line liukuovi peiliovi kodinhoitotuoneen sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 2 Pikkupolku Moderni

Tyylikäs kodinhoitohuone

Asuntomessukohde 2 Pikkupolku koostuu kahdella täysin erilaisella tyylillä sisustetusta paritalokodista, Modernista ja Retrosta, joista molemmista löytyy Mirror Linen tuotteita. Tässä messukohteessa naapurisopu ja yhteisöllisyys on viety aivan uudelle tasolle, sillä paritaloprojektin takana on vanhat naapurit Johanna ja Viivi perheineen, jotka haluavat elää jatkossakin naapureina.

Pikkupolku Moderni (2A) on kompakti kaksikerroksinen talo ja sisustussuunnittelijana on toiminut Sisustussuunnittelu Wabi-Sabissa toimiva muotoilija Elina Laukkanen. Kodin väripaletti koostuu luonnollisista sävyistä ja värikkäistä yksityiskohdista, jotka tuovat sisustukseen eloisuutta.

Kodinhoitohuoneesta löytyy kaksi Mirror Linen liukuovikokonaisuutta, 2-ovinen ja 4-ovinen, joissa molemmissa on kapea musta teräskehys ja kirkas peilipinta. 4-ovisesta liukuovikokonaisuudesta löytyy peilien lisäksi vaaleanharmaa levyovi, joka sopii kauniisti kodinhoitohuoneen muuhun värimaailmaan. Samalla mustan ja peilin yhdistelmällä on toteutettu myös eteiskaapiston liukuovet.

Lue lisää Mirror Linen peililiukuovista täältä: ➤ mirrorline.fi/peililiukuovet

Mirror Line liukuovi peiliovi eteisen sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 2 Pikkupolku Moderni
Mirror Line liukuovi peiliovi makuuhuoneen sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 2 Pikkupolku Moderni

Uutuusväri 2020 – Salvianvihreä

Makuuhuoneen vaatehyllyköiden eteen asennettuihin liukuoviin valittiin vuoden 2020 uutuusväri salvianvihreä, joka toistuu myös tekstiileissä. Tilan maanläheinen ja merellinen sävymaailma on rauhoittava ja tunnelma makuuhuoneessa on ihanan pesämäinen.

Pikkupolku Modernin asukkaat arvostavat suuresti suomalaista yrittäjyyttä ja kertovat päätyneensä kotimaisen Mirror Linen tuotteisiin useastakin syystä: ”Kotimaisen Mirror Linen laaja tuotevalikoima, hyvät nettisivut ja täyden kympin asiakaspalvelu ratkaisivat päätöksemme. Myyjä piti meihin säännöllisesti yhteyttä ja jaksoi meidän jahkailua. Tuntui, että hän ymmärsi hyvin prosessia, jota kävimme läpi.”

Lue koko tarina Pikkupolku Modernista täältä: ➤ mirrorline.fi/pikkupolku-moderni

Mirror Line liukuovi lasiovi musta kehys olohuoneen sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 2 Pikkupolku Retro
Mirror Line liukuovi lasiovi musta kehys olohuoneen sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 2 Pikkupolku Retro
Mirror Line liukuovi lasiovi musta kehys olohuoneen sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 2 Pikkupolku Retro

Lasiseinän monta ilmettä

Pikkupolku Retro (2B) on nelihenkisen perheen kaksikerroksinen retrokoti Puustellimetsän reunalla. Kodissa on yhdistelty taitavasti, ekologisesti, kestävästi ja kekseliäästi uutta ja vanhaa. Upeat yli satavuotiaat väliovetkin entisöitiin ja nyt ne jatkavat elämäänsä uudessa kodissa. Värien peloton käyttö, puun lämpöisyys ja retrokalusteet yhdistyvät saumattomasti kodin moderneihin valintoihin, ja Mirror Linen mustakehyksinen lasiseinä sopii kokonaisuuteen kuin nenä päähän! Oleskeluhuone lasiseinineen tuo mieleeni Alvar Aallon kotitalon tunnelman – rakkautta ensi silmäyksellä! ♥︎

Mirror Line liukuovi peiliovi vaatekaappi makuuhuoneen sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 2 Pikkupolku Retro
Mirror Line liukuovi peiliovi vaatekaappi makuuhuoneen sisustusideat Asuntomessut 2020 Kohde 2 Pikkupolku Retro

Astu sisään vaatekaappiin!

Messuyleisöltä suljettuna olevassa yläkerrassa sijaitsevan makuuhuoneen säilytysjärjestelmän suunnittelussa inspiraationa toimi perinteikäs vaatehuone. Säilytyskokonaisuuden rungon eteen sijoitetut täyskorkeat peililiukuovet ovat etäisyydeltään normaalia kauempana, jolloin kaapistoon on mahdollista astua sisälle.

Kaapiston rungoksi valittiin lattian kanssa yhteensopiva tammi ja hidastintoiminnolla varustettujen peiliovien kehysväriksi retrotunnelmaan sointuva messinki*.

Pikkupolku Retron tunnelmista voit nauttia lisää täällä: ➤ mirrorline.fi/pikkupolku-retro

*Messinkinen kehysprofiili on poistunut valikoimasta

Mirror Line vaatehuone hyllystö Asuntomessut 2020 Kohde 39 Uusi unelma
Mirror Line vaatehuone hyllystö Asuntomessut 2020 Kohde 39 Uusi unelma

Toimiva vaatehuone – arjen luksusta

Asuntomessukohde 39 Jukkatalon Uusi Unelma on Mirror Linen jälleenmyyjän RTV-Keravan pintamateriaalikohde. Kotia tulee asustamaan Pia ja Jukka neljän poikansa ja kahden koiransa kanssa. Nimeksi valittu Uusi Unelma kuvastaa mitä tuleva koti merkitsee heille: molemmat menettivät puolisonsa muutama vuosi sitten vain päivän erotuksella. Kahdesta perheestä on vuosien varrella rakentunut yksikkö, joka uuden unelman myötä muuttaa nyt saman katon alle Tuusulan vehreälle asuntomessualueelle.

Perheen kotiin on haluttu tuoda ripaus luksusta mm. erillisellä saunarakennuksella, porealtaalla ja ison perheen säilytystarpeisiin soveltuvalla mittatilauksena toteutetulla vaatehuoneella. Hyllystöön valittiin talon väriteeman mukaisesti betoninsävyinen levy, joka on tyylikkään rouheva.

Mirror Line toteuttaa haaveesi – Pyydä tarjous ja tee unelmasi todeksi: ➤ mirrorline.fi/tarjouspyyntö

Mirror Line vaatehuone hyllystö Asuntomessut 2020 Kohde 39 Uusi unelma

Helppo kasata selkeillä ohjeilla!

Pia ja Jukka halusivat kasata vaatehuoneen hyllystön omin voimin ja kehuivat homman sujuneen nopeasti ja helposti: ”Kasaamisen helppoudesta voimme antaa arvosanaksi 10+. Tuotteen ohjeet olivat selkeät ja osat sopivat täydellisesti yhteen. Lopputulokseksi saimme hyvän näköisen hyllyn.”

Käy poimimassa inspiraatiota Pian ja Jukan kauniista kodista täältä: ➤ mirrorline.fi/uusiunelma

Asuntomessut 2020 kohde 20 Villa Lakka makuuhuoneen sisustus Mirror Line liukuovet. Kuva Tuomo Parkkila
Asuntomessut 2020 kohde 20 Villa Lakka makuuhuoneen sisustus Mirror Line liukuovet. Kuva Tuomo Parkkila

Yllätyskohde – Kurkista Villa Lakkaan

Nyt teillä on erityinen kunnia päästä kurkistamaan kuvien välityksellä yleisöltä suljettuna olevaan messukohteeseen 20 Villa Lakka. Kohteen sisustuksen on suunnitellut sisustusarkkitehti Iisa Laatio. Villa Lakan keskiössä on avara yhtenäinen oleskelualue, jonka olohuone, ruokailutila ja keittiö luovat. Luonnonvalo tulvii sisään valtavan kokoisista ikkunoista ja heijastuu marmorikuvioidun lattian pinnasta. Luonnonläheiset tummanruskean ja hiekan sävyt täydentävät kaunista lattiaa ja teemavärinä sisustuksessa on käytetty ylellistä sinistä.

Asuntomessut 2020 kohde 20 Villa Lakka keittiön ja ruokailutilan sisustus. Kuva Tuomo Parkkila
Asuntomessut 2020 kohde 20 Villa Lakka keittiön ja ruokailutilan sisustus. Kuva Tuomo Parkkila
Asuntomessut 2020 kohde 20 Villa Lakka olohuoneen sisustus. Kuva Ilkka Vuorinen, suunnittelu Iisa Laatio
Kuva Ilkka Vuorinen, suunnittelu Iisa Laatio
Asuntomessut 2020 kohde 20 Villa Lakka olohuoneen sisustus. Kuva Ilkka Vuorinen, suunnittelu Iisa Laatio
Kuva Ilkka Vuorinen, suunnittelu Iisa Laatio
Asuntomessut 2020 kohde 20 Villa Lakka olohuoneen sisustus. Kuva Ilkka Vuorinen, suunnittelu Iisa Laatio
Kuva Ilkka Vuorinen, suunnittelu Iisa Laatio
Asuntomessut 2020 kohde 20 Villa Lakka eteisen sisustus Mirror Line liukuovikaapisto. Kuva Ilkka Vuorinen, suunnittelu Iisa Laatio
Kuva Ilkka Vuorinen, suunnittelu Iisa Laatio

Ylväs ja ylellinen kokonaisuus

Villa Lakan eteiseen on asennettu sisustuksen maanläheisiä sävyjä toistava Mirror Line -liukuovikaapisto ja makuuhuoneesta löytyy mattamustin liukuovin varustettu vaatekaappi, johon olen aivan hullaantunut. ♥︎ Tämä koti huokuu ylväyttä ja ylellisyyttä!

Mirror Linen monipuolinen tuotevalikoima taipuu vaativimpiinkin sisustusunelmiin ja osaavan suunnittelutiimin ammattitaidon avulla haastavatkin lasiseinät, liukuoviratkaisut ja säilytystarpeet voidaan ratkoa millintarkasti. Tutustu Mirror Linen mallistoon ja lue lisää erilaisista ratkaisuista!

mirrorline.fi

Lue myös: Mirror Line -lasiseinän asennus4 kommenttia “Tyylikkäät liukuovet ja lasiseinät – Mirror Line asuntomessuilla

  1. Olen itsekin harkinnut tilan säästämiseksi liukuovia makkarin. Varsinkin tuollaiset lasiset voisivat olla tyylikkäät. En ollutkaan tullut ajatelleeksi, mutta nuo hidastimethan ovat mainio keksintö, sillä meilläkin käyvät pienet lapsenlapset usein kylässä.

    1. Tuula: hidastimet on tosi hyvät, ei kolise liukuovet ja kevyelläkin vauhdilla sulkeutuvat / liukuvat paikalleen. 🙂 Niitä taitaa voida asentaa myös jälkeenpäin, kannattaa kysyä jos teillekin onnistuisi. 🙂

  2. Itsekin olen hieman haaveillut tuollaisten lasiseinien asennuksesta olohuoneeseen. Meillä ei ole mitenkään loputtomiin tilaa, joten se voisi lisätä tilan tuntua. Liukuovet on myös hyvä tapa säästää tilaa esimerkiksi makuuhuoneessa.

    1. Sari: tilantuntu on todella suuri lasiseinän kanssa ja vaikka huoneet eivät kooltaan ole muuttuneet, on lasiseinän avartava vaikutus saanut aikaan sen että koti vaikuttaa paljon isommalta. 🙂 suosittelen lasiseinää ratkaisuksi ja Mirror Linen suunnittelutiimiin avulla saatte varmasti täydellisen ratkaisun. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *