Valkoiset häät pienellä budjetilla – Wedding planner

Ystäväni on menossa kesällä naimisiin ja minulla on ilo saada toimia juhlajärjestäjänä kaason roolissa. Pienellä budjetilla toteutettavien hääjuhlien teemaväri on valkoinen ja juhlapaikkana toimii meidän koti. Olen superinnoissani tästä upeasta kunniatehtävästä ja muistivihkoni täyttyy erilaisista ideoista hurjaa vauhtia. ❤︎

Valkoiset häät pienellä budjetilla - Hääjärjestelyjä Omakotivalkoinen
Valkoiset häät pienellä budjetilla - Hääjärjestelyjä Omakotivalkoinen
Valkoiset häät pienellä budjetilla - Hääjärjestelyjä Omakotivalkoinen

Yksi morsiamen toiveista on että kaikki häävieraat pukeutuvat valkoiseen. Myös koristelun toivotaan olevan valkoinen hienovaraisella bling blingillä maustettuna minimalismin hengessä. Ah, olen niin superinnoissani! 🙂

Ruokapuoli keskittyy ainakin osittain grillin äärelle ja musiikista vastaa muusikkoystäväni, joka on lupautunut heittämään akustisen keikan mies ja kitara -tyylillä. Kertoilen täällä blogissa juhlajärjestelyjen edistymisestä ja hääparin luvalla pääsette aikanaan kurkistamaan myös heidän suureen päiväänsä.

Close your eyes, give me your hand, darlin’
Do you feel my heart beating
Do you understand
Do you feel the same
Am I only dreaming
Is this burning an eternal flame

Eternal Flame – The Bangles


Seuraa myös Instagramissa 

13 kommenttia “Valkoiset häät pienellä budjetilla – Wedding planner

  1. Ulla: arvaa vaan olenko minä aivan liekeissä – juhlat luvassa jumantsuide! ?? Meitä on yhteensä tulossa 11 henkeä ja yksi heistä vain piipahtaa paikalla. Itse vihkiminen tapahtuu muualla ja meiltä siirrymme illalla jatkoille toisaalle. Ihanaa tulee olemaan ja saan todellakin käyttää luovuutta tässä projektissa sillä budjetti on pieni – niin mahtavaa! ?

 1. Oi ihanaa ? Pienen budjetin toteutukset ovat mielestäni yleensä kaikista kiinnostavimpia, koska niissä joutuu käyttämään enemmän luovuutta. Uskon että ne on lukijoille myös inspiroivia koska ideat ovat edullisesti toteutettavissa. Odotan niin innolla hääpostauksia!

  1. Liisa: Pienet ja intiimit häät ovat ihania! ❤️ Ja kaikki isommatkin hääjuhlat ovat kyllä saaneet tipan linssiini liikutuksesta, rakkaus vaan on maailman parasta, on se sitten omaa tai muiden! ❤️❤️

   Ystäväni siirsi häitään jo kertaalleen tämän viheliään pandemian takia, mutta koska elämä eletään vain kerran niin eivät enää halua odottaa! ?

 2. Kannattaa avaa suu, jos tarvitsee jotain lainaa.
  Aikoinaan, kun menimme naimisiin, ostimme kuohuviinilasit. Vuokraus olisi ollut kalliimpaa.
  Ne ovatkin olleet sen jälkeen monessa juhlissa lainassa ja koska ovat lasia, on määrä jatkuvasti ollut vähenevä.

  1. Omppu: morsiuspari ei halua ottaa lainaa ja itsekin olen henkilökohtaisesti sitä mieltä että lainarahalla ei kannata naimisiin astella. Laina lankeaa aina maksettavaksi ja juhlien takia en näe minkäänlaista syytä ottaa lainaa. Ikimuistoisuus ei synny hulppeista puitteista vaan aivan muista asioista ja jaan itse samanlaiset arvot kuin morsiuspari. ❤️

   1. Ymmärsin yllä olevasta kommentista, että tarkoitettiin, jos tarve esim kuoharilaseista niin lainaa ystävältä

    1. Leena: näin juuri, minäkin lainaan ystävältä sillä hänellä samoja laseja kuin mitä itsellänikin löytyy jotta saadaan samaa sarjaa kaikki. ?

   2. Pikkasen nyt tuli huonosti kirjoitettu, pahoittelen.

    Ostin ne shampanjalasit vuosikausia sitten. Olen sen jälkeen lainanut laseja ihan ilmaiseksi tutuille ja jopa tuntemattomille. Ei ne siitä ole kulunut ja jos ovat, ei ole haitannut.

    Suosittelen avoimesti kysymään ystäviltä, jos on tarpeita häihin.

    Moni lainaa mielellään kaikkea.

    1. Omppu: pahoittelut, ymmärsin väärin. Ilman muuta juurikin noin ja minäkin lainaan viinilasit ystävältä jolla samaa sarjaa kuin mitä itselläni on valmiiksi muttei riittävästi. Muilta osin mitä ei lainaksi löydy, etsin käytettynä edullisesti jotta budjetti pysyy aisoissa ja mahdollisimman pienenä kuten morsiusparin oma toive on.?

 3. Hei vaan! Minä käsitin että nimim. Omppu puhui tavaroiden lainaamisesta; ottaa lainaa (puhekieltä edellinen,tarkoittaa;ottaa lainaan)..??

  1. Airiina: juurikin näin, ymmärsin tuon väärin ja hämäännyin sanasta ”ottaa”. Nämä on näitä murrepuolen juttuja, monet sanovat samalla tavalla lainaamisesta kun itse käytän ”kysyä lainaan” tai ”pyytää lainaksi”. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *