Haaste: Before I die…

sain suloiselta CristiinaM:ltä haasteen, jossa tarkoitus on miettiä mitä kaikkea toivoisin elämältä ennen kuolemaa. Tämä olikin yllättävän vaikea tehtävä. 🙂
Tätä miettiessäni, tajusin, että olen tyytyväinen ja onnellinen elämääni juuri nyt! =D En kaipaa mitään erityistä ja suurin toiveeni olisikin vain elää ja säilyttää kaikki se elämänkirjo, mitä minulla jo on. <3

Ettei tämä postaus olisi ihan noin tylsä, niin kaksi juttua toki kelpuuttaisin heti-nyt-samantien! 😉

Matka New Yorkiin! Mielellään useamman viikon mittainen… 🙂

240801911295568520_jPtcmoGO_c.jpg

Moderni valkoinen kivitalo kaikilla mukavuuksilla, mieluiten merenrantatontilla… <3

167548048606643733_MyeMHd4D_c.jpg

Kiitos ihanalle Cristiinalle kivasta haasteesta! Olikin aika älynväläys tajuta, että mähän olen aika onnellinen ihminen! =D

5 kommenttia “Haaste: Before I die…

  1. Tuollainen talo olisi aivan mielettömän upea! Ihana blogilöytö… olen tähän asti pyörinyt lähinnä maalaisromanttisissa blogeissa, vaikka itselläni talo ja sisustusmaku suht moderni. Jotenkin tunnen olevani hieman välimaastossa, sillä tykkään niin paljon sekä modernista, että maalaishenkisistä ratkaisuista. Toisaalta kuka voisikaan sanoa, etteikö pystyisi yhdistämään kumpaakin 😉 Tervetuloa siis vastavierailulle :)PS. Mieheni lähti juuri toissa päivänä New Yourkiin! 🙂

  2. Tiia: Matka New Yorkiin on periaatteessa ihan mahdollinen mutta tuo merenrantatalo vaatii ensin lottovoittoa! =DSuvi: Mukavaa että löysit tänne! 🙂 Itse pidän myös maalaisromanttisista jutuista, erityisesti Riviera Maisonista ja AmandaB:n tuotteista. Meille onkin tulossa uuteen keittiöön mielenkiintoinen yhdistelmä linjakasta, kiiltovalkoista ja somisteissa rouheaa romantiikkaa… :)Kiitos kutsusta, tulen samantien vastavierailulle! &amp;lt;3Mä olen ihan kade sun miehelle! =D

  3. Hei!<br />
    Päädyin tänne juurikin haaveilun takia.<br />
    Itse haaveilen tuollaisesta modernista kivitalosta..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *