Ostoslista Ikeaan

Ensi viikolla suuntaan pienelle pyrähdykselle Ikeaan ja tein valmiiksi itselleni ostoslistan, jotta en sortuisi heräteostoksiin. 🙂 Tarkoitukseni on mennä ystävän makutuomariksi ja samalla ostaa puuttuvat Lack-hyllyt, mutta löysinhän mie muutakin ostettavaa. 😀 Tein myös päätöksen, että jos ystävän autoon jää Tirup-tuolin kokoinen kolonen vapaaksi niin ostan myös sen, enkä jahkaile asian kanssa enää yhtään enempää. 

Tämmöisiä juttuja lähden etsimään ensi viikolla:

50fbfec9c98c7e5512000060.jpg

50fbfec8c98c7e447a0000bb.jpg

50fbff6bc98c7e447a0000c5.jpg

50fbfeccc98c7ee57d0000ae.jpg

50fbfecbc98c7e5512000065.jpg

50fbfed1c98c7e437a0000a4.jpg

50fbfed2c98c7e467a0000b4.jpg

50fbfed4c98c7e467a0000b9.jpg

Tuolia lukuunottamatta on listani jutut tarpeellisia ja varsinkin pyykkikori on sellainen, joka on pitänyt hankkia jo kauan sitten. Meillä on pieni pyykkikaappi kylpyhuoneessa, mutta se on epäkäytännöllinen ja kaipaisi päivitystä. Myös pesupussit pitää uusia, sillä viimeisestä ehjästä pussista hajosi tänään vetoketju. Tuosta vaaterekistä en ole ihan varma, sillä jos se on kiikkerä tai muutoin huono, niin sen kyllä jätän sitten suosiolla kauppaan. 

Meillä on iltaohjelmassa kokopitkä Kaunotar ja Kulkuri 2-elokuva ja kohta rötvätään sohvalla koko konkkaronkka. Tänään käytiin aamupäivällä pulkkailemassa ja minäkin uskalsin laskea mäkeä. 😀 En ole vuosiin sitä tehnyt ja vaikka olenkin jänishousu niin oli älyttömän hauskaa. 🙂

Rentoa sunnuntain jatkoa kaikille! <3

Ps. Huomenna on tulossa asupostaus-kollaasi tämän viikon vaatekokonaisuuksista. Kuvasaldo jäi kylläkin hyvin yksitoikkoiseksi, koska kova pakkanen saneli ehdot pukeutumiselle. Mutta huomenna siitä lisää. 🙂

(Kuvat: Ikea)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

35 kommenttia “Ostoslista Ikeaan

 1. Terveisiä Ikeasta. Asutaan n 10 km päässä Ikeasta ja taas kun on lihapullat tarjouksessa, me käydään usein vaan syömässä edullisesti.<br />
  Noita kynttilöitä oli vähintään joka toisella ja harmi etten lukenut postaustasi aikaisemmin, noi pesupussit olis ollut hyvä tässäkin kotiosoitteessa. Edelliset ovat myös aika … Kämäsiä. <br />
  No, ei muuta kuin seuraavalla kerralla ostoslistalle.<br />
  Mä en Ikeasta oikein osaa oikein löytää mitään, siis ilman listaa en löydä yhtään mitään. Tänäänkin ostin ainoastaan muffinssivuokia.

  1. Niitty: Itse en ole maistanut näitä kuuluisia herkkupullia, taidankin ehdottaa ystävälle että piipahdamme ravintolan kautta. 😀 Tuon pesupussin löysin ihan vahingossa kun katsoin Ikean siivousosaston tuotteita. Ja onneksi siellä niitä on ja vielä kolmen paketissa, saa kaikki tarvittavat kerralla. 🙂 Kynttilät näyttää ainakin kuvissa tosi kauniin sävyisiltä, yhden paketin ajattelin ostaa kokeeksi. Ikean kynttilöitä on paljon kehuttu, joten ovat varmasti tosi hyvät. &hearts;

 2. Voi miten kivoja juttuja siellä on listalla! Olispa täälläkin Ikea niin voisi mennä katselemaankin ja ideoimaan (mahtaisikohan onnistua meikäläiseltä…;) ) Tänään postasin keittiöstäni uupuvasta säilytysratkaisusta, laitas kommenttia jos siellä Ikeassa saat jotain ideaa siihen! 🙂

  1. LittleB: Mie yritän muistaa katsella keittiöjuttuja. 🙂 Ikeasta tunnetusti löytyy kyllä ratkaisu kaikkeen, joten eiköhän sieltä jotain ideaa ja ehdotusta tartu mukaan tuomisiksi. :)<br />
   <br />
   Käynkin lukemassa sinun postauksen, jotta tiedän millaisia juttuja tarvitsisit. <br />
   <br />
   Kivaa maanantaita!

 3. Mahtavan näköinen ostoslista, tuo pyykkikori oli erityisesti mieluinen itselleni 🙂 <br />
  <br />
  Ostin ennen joulua nuo försöka-kynttilät myöskin sillä ne oli erittäin kauniin näköiset. Kun laitoin yhden kolme satsin palamaan, oli pettymys todella suuri. Yksi ynttilä paloi 5 min ja sammui, sytytin uudestaan ja taas sammui ja ketju jatkuu. Loppujen lopuksi luovutin kyseisen kynttilän suhteen ja annoin kahden muun palaa. Telkkaria katsellessa kysyin mieheltä mikä ihme täällä käryää ja katsoin kynttilää niin musta harmaa pilvi leijaili kynttilästä vaikkakin kynttilä vielä paloi. HUI!… En tiedä mikä niissä oli vikana vai oliko vika jotenkin minussa, kynttilät oli tasaisella alustalla eikä ne saanut vetoa tai muuta… <br />
  Toinen satsi onkin ollut nyt vain koristeena kynttilänjalkojen päällä, sillä en niitä ole enää uskaltanut polttaa… 🙂 Ovathan ne erittäin kauniit pelkkänä koristeenakin 🙂 &hearts; Että sinäänsä ei harmita yhtään :))) Säilyy pidempään 😉

  1. Hui! ^ Itsellä taas Försökat paloivat todella kauniisti! Tasainen liekki ja kynttilä ei sulaessaan valu, vaan muodostaa &quot;kukan&quot;..

  2. Sitä minäkin silloin ihmettelin suuresti koska Ikean kynttilöistä olen kuullut vain hyvää. Miehen siskoni on töissä ikeassa ja hänelle mainitsin asiasta ja ei ollut vastaavia kokemuksia muilta tullut. Ehkäpä minun kynttiläni oli valioyksilö satsi… Tai niinkuin mainitsinkin vika saattoi olla myös minussa, kaikki on mahdollista…<br />
   <br />
   Tuli vain sellainen todellinen hui tunne silloin, mutta tuosta huolimatta suosittelen Ikean kynttilöitä, sillä oli se havi, ikea tai partylite jne kaikki on aina mahdollista ja tulen kanssa pitää olla varovainen…<br />
   <br />
   Kauniita ovat ei voi muuta sanoa ja aivan ihanan värisiä ainakin! :)<br />
   Minulla koristaa vain koristeena, toisilla palaessa, kauniita kuitenkin siitä ei pääse mihinkään :)) &hearts;<br />
   <br />

  3. Mulla on muuten hyvät kokemukset Ikean kynttilöistä, mutta nyt jouluna jätimme yhden 45 tunnin kynttilän ulos isoon ulkolyhtyyn palamaan. Tultiin takaisin ja aloin ihmetellä, kun lyhdyssä ei ollut ollenkan kynttilän jämää ja yksi lasikin oli poksahtanut rikki. Tarkemmin kun katselin, oli pohjakin nokinen. Kynttilä oli leimahtanut &quot;tulipalloksi&quot; lyhdyn sisällä. Onneksi naapuri oli ollut tupakalla ja asutaan rivitalossa, oli ehtinyt hätiin ja heittänyt lunta lyhtyyn. Kyseinen kynttilä ei ollut edes suurikokoinen, joten liian pienestä palotilasta ei voinut olla kysymys.<br />
   <br />
   Mutta juu, ne jotka palavat, palavatkin oikein kauniisti ja savuttamatta.

  4. Live&amp;Home: Huih, ei ihme että säikäytti. Kynttilät on kyllä kauniita ilman tultakin. :)<br />
   <br />
   Täytyy olla varovainen kun sytyttää kynttilät ja muistaa vahtia niitä kuin haukka. :)<br />
   <br />
   Kivaa maanantaita koko perheelle! &hearts;

  5. Sanni: Oi, tuo &quot;kukka&quot; on hyvä juttu, en tykkää raapia niitä valuneita steariineja alustoista. 🙂

  6. Anna: APUA! Tuo on jo kauheaa. Meidän parvekkeella tuo olisi kyllä sytyttänyt koko rötiskön palamaan, vaikka se kynttilä olisi ollut isossa lyhdyssä.

  7. Mulla taas just nuo vaaleet Försökat temppuili kans. Ostin ne ja hopeiset kynttilänjalat, jotka on pöytäkynttilöille tarkoitettuja. Ensimmäisenä iltana niitä polttaessani päästikin kynttilä yhtäkkiä steariinit valumaan sohvapöydälle, onneksi pienempi kissa sen huomasi, jäi tuijottamaan, johon havahduin, eikä sotku ehtinyt lattialle asti. Soitin Ikean asiakaspalveluun ja sain lähettää kynttilät takaisin heille tarkempiin tutkimuksiin, ja he korvasivat kynttilöiden hinnan minulle. Onneksi mitään ei mennyt pilalle, sillä pöytä, johon kynttilä valutti, oli myös uusi korkea kiilto valkoinen Lack-apupöytä.<br />
   Sen koomin en Ikeasta ole ostanut, kuin tuikkuja.

 4. Täälläkin haaveillaan Tirup-tuolista, ehkäpä pitää käydä koeistumassa se vihdoin seuraavalla kerralla kun Ikeaan on asiaa 🙂 Olen blogisi ahkera lukija, nyt ajattelin vihdoin laittaa kommenttiakin.<br />
  Tykkään kovasti tavastasi kirjoittaa ja usein saankin inspiraatiota omaan sisustamiseen kun käyn täällä kurkkimassa sun postauksia. <br />
  Viimeksi innostuin sun vaatekaappi-postauksesta ja siivosin samantien oman kaappini, pari säkillistä itselleni tarpeettomia vaatteita lähti kierrätykseen 🙂

  1. Johanna: Minä muistelen että tuoli oli tosi mukava istua. 🙂 Itsekin vielä istun siihen ja varmistan asian ennen ostamistani. <br />
   <br />
   Sinun kommentti on ihana, kiitos! &hearts; &hearts; &hearts; Niin hyvälle mielelle tulin tästä. 🙂 Ja kiitos kun laitoit kommenttia, ne on bloggaamisen paras puoli täältä bloggaajan näkökulmasta! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Aurinkoista alkanutta viikkoa sinulle Johanna! &hearts;

 5. UUUH, mäkin olin ostamassa tuota IHANAA pyykkikoria, mutta oli isompi kun luulin ja ei valitettavasti mahdu meidän kylppäriin!! Tai mahtuisi, mutta veisi liikaa tilaa!! Höh!!<br />
  <br />
  Ihania ostoksia!! :)))<br />
  <br />
  Cya soon :)))

  1. Love: Kääks, mie en katsonut mittoja ollenkaan. Meilläkään ei kovin suurta tilaa sille ole, joten täytyykin kurkata ne mitat nettisivulta ja mallailla jo ennakkoon. :)<br />
   <br />
   Täällä jo odotellaan kovasti reissua, mutta onneksi kohta on jo lauantai!. ;D<br />
   <br />
   Ihanaa maanantaita! &hearts; &hearts;

  2. Kannattaa, koska mä olin ihan menossa sitä ostamaan kunnes näin sen 🙁 Sniffs!!! Oispa ollut pienempää kokoa!!!<br />
   <br />
   DWOOPDWOOP!

 6. Tästä tuli mieleeni, että pitäisi kanssa suunnata Ikeaan pian, kiitos muistutuksesta! 😀 Hyvänoloinen ostoslista sinulle kertynyt, toivottavasti Tirupkin mahtuu mukaan! 🙂

  1. Jenni: Ollos hyvä. 😀 Toivottavasti mahtuisi, tosin se edellyttää että ystäväni ei osta kaikkea mitä hänen listallaan on, sillä lista on aikas pitkä. 😀

 7. Mä en oikeesti pysty tähän nyt. Ikea on mun työmatkani varrella, enkä mä pysty enää käydä hakemassa sieltä enää &quot;toi vaan&quot;. En nyt, kun on taas rahaa, jota hassata. En kesänä se piha olis kiva saada valmiiksi, enkä mä halua nostaa käsiä pystyyn &quot;ei voi, kun rahat on loppu&quot;. Mä haluaisin sieltä kaksi nojatuolia, matala sohvapöytäkin voisi olla kiva, lisää kehyksiä…. Mä en oikesti uskalla mennä sinne. Mä en tajua! Oikeesti… luulin, että hoitovapaa olis opettanut mua, mutta mä olen alkanut HIMOITSEMAAN KAIKKEA. Viime viikolla kävin ostamassa kirkasvalolampun ja höyrypesurin. OIKEESTI! Ja täysin heräteostoksina. No, kumpaakaan en oo katunut ja ovat tulleet käyttöön, mutta ehkä toi höyrypesuri oli sellanen, että ilman sitäkin olis voinut tulla toimeen. Mutta niin se pomo sai mua taas töissä puhuttua &quot;se on tosi hyvä ja kätevä ja plaaplaaplaa&quot;.<br />
  Tänään kävin sitten rohkeesti nostamassa KAIKKI mun säästörahat mun tililtä ja jemmasin kotiin, ettei tuu enää niitä heräteostoksia tehtyä.

  1. heidi: Hihiii, onneksi meiltä on Ikeaan matkaa ja autottomana sinne ei tule kovinkaan usein lähdettyä. Jos kulkuyhteys olisi parempi niin ramppaisin Ikeassa varmaan joka viikko. :)<br />
   <br />
   Minulla on myös paha tapa &quot;tarvita&quot; kaikenlaista ja Ikeassa varsinkin kärryihin eksyy näitä heräteostoksia. Ja….. Ikeassa on metallisia valokuvakehyksia! 😀 Sanoin ja ystävälleni, että estää minuu jos alan pinoamaan niitä kärryihin. Minun heikkous. &hearts; &hearts; &hearts;

 8. Kuule, minun tekisi mieli kovasti ostaa pari Lack-hyllyä, mutta niiden kiinnittämisestä on vain huonoja kokemuksia. Millä ilveellä olette saaneet omanne pysymään seinässä ilman, että alkavat kallistua ja repsottaa? Tiedän kyllä, että ruuvit pitää valita seinämateriaalin mukaan, mutta silti eivät gyproc-seinään suostuneet millään ankkuriruuveillakaan kiinnittymään, vaan tuntuivat huterilta.. (Betoniseinässä varmaan pysyisi paremmin, mutta nyt ei sellaiseen ole tarvetta laittaa.)

  1. LadyBlue: Meillä on Lack-hyllyt kiinnitetty Prismasta ostettuilla Togglerin Snapskru-ankkureilla. Eli ruuvimeisselillä ruuvataan se ankkuri ensin seinään ja siihen ankkuriin ruuvataan sitten se varsinainen ruuvi, jolla kiinnitetään Lack-hyllyn metallinen kehikko.<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.renholm.fi/snapskru.pdf&quot; target="_blank">http://www.renholm.fi/snapskru.pdf</a><br />
   <br />
   Nämä on tosi hyviä ja hyllyt on todella tukevasti seinässä kiinni. Suosittelen!

  2. Kiitos vinkeistä! Uskaltaisikohan sitä kokeilla.. Mikä teidän seinämateriaali on missä hyllyt ovat kiinni? Jos on kipsilevyä niin minkä paksuista?

 9. Kiitos teille kaikille ihanille kommenteistanne! &hearts; &hearts; Minulla on aivan kamala päänsärky, joten en pysty katsomaan näyttöä. vastaan teille kaikille huomenna aamulla, kun saan aamukaffen nassun eteeni. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
  <br />
  Viettäkää ihana ilta! &hearts; &hearts; Mie menen pehkuihin pimeään parantelemaan.

 10. Oi ja voi mikä ostoslista, ihania kaikki &hearts;!! En huomannut mitään noista kun perjantaina ikeassa käytiin, murrrr 😀 No ehkä siks että oli kiire ja oiottiin kaupan läpi sukkelaan 🙂 Nyt olis mun &quot;nurkka&quot; postattuna 🙂 Tuut nauraan ehkä 😀 haha!! Seuraavalla kerralla ostan ton vaaterekin, jos on hyvä 😉

 11. Näin viikonloppuna tuon Tirup tuolin livenä ja valkoinen värisävy ei vakuuttanut ollenkaan, näyttää kuvissa paljon valkoisemmalta kuin on.

  1. SanMa: Voi ei. 🙁 Tämä on pahin pelkoni tuolin suhteen. Täytyy katsoa se sävy tarkkaan kun pääsen myymälään asti. Toivottavasti se mallituoli on sata vuotta vanha ja siksi kellertävä. 🙂

  2. Ota vaikka kotoa mukaasi joku &quot;oikean valkoinen&quot; juttu (tekstiili tms.) ja vertaa sitä tuoliin, voihan olla että kaupan valotkin vääristävät väriä.

 12. Kävin viikonloppuna ikeassa, ihastelin myös tuota tirup tuolia, ja miten mukava siinä oli istua. Jos vain olisi ollut sopiva paikka olohuoneessa vapaana olisin tuolin saattanut vaikka hankkia 🙂 huomenna meinasin ehkä käydä töiden jälkeen ikeassa ja tuumailla jos siellä olisi säilytyskokonaisuus meidän ruokailuhuoneeseen.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *