1000 tavaran haaste – Tytön huone & päätösposti!

1000 tavaran haaste on loppusuoralla ja viimeisenä tilana vuoronsa saa tytön iloisen keltainen huone riemunkirjavine leluineen. 🙂 

1000 tavaran haaste lastenhuoneessa - Omakotivalkoinen sisustusblogi
1000 tavaran haaste lastenhuoneessa - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Lastenhuoneen kalusteet

 • jatkettava sänky
 • 4kpl Muuto Stacked moduuleja
 • 5kpl String System pöytätasokokonaisuuden moduuleja
 • kirppistuoli
 • Flex Design muovituoli
 • Eero Aarnio Pony
 • Normann Copenhagen Hang On -naulakko

Yhteensä 14kpl

1000 tavaran haaste lastenhuoneessa - Omakotivalkoinen sisustusblogi
1000 tavaran haaste lastenhuoneessa - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Lastenhuoneen tekstiilit

 • 2kpl pellavaverhoja
 • Ikea lastenpatja
 • Familon peitto
 • Familon tyyny
 • Ava Room päiväpeite
 • 2kpl aluslakana
 • 2kpl pussilakanasetti
 • Matto

Yhteensä 11kpl

1000 tavaran haaste lastenhuoneessa - Omakotivalkoinen sisustusblogi
1000 tavaran haaste lastenhuoneessa - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Piensisustus & valaisimet

 • Muuto Myy -riippuvalaisin
 • Eero Aarnio Tupla Kupla S -pöytävalaisin
 • Sirun Luontopuu Norsu -seinävalaisin
 • 2kpl Happy Lights valopallot
 • Rosendahl / Kay Bojensen hippo
 • Rosendahl / Kay Bojensen apina
 • Ylva Skarp printtitaulu
 • Tiger puu-ukkeli
 • Georg Jensen Moneyphant -säästöpossu
 • 4kpl Normann Copenhagen Pockets-seinäbokseja
 • Mayn ritiläkori
 • Menu Wire -roskis
 • 3kpl puukirjaimia (ovessa)
 • 6kpl sekalaista sälää

Yhteensä 25kpl

1000 tavaran haaste lastenhuoneessa - Omakotivalkoinen sisustusblogi
1000 tavaran haaste lastenhuoneessa - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Tytön lelut & kirjat

 • 9kpl pehmolelut
 • 5kpl nuket
 • Legot & Duplot (isot ja pienet legot lasketaan erikseen, mutta ei sentään kappaleittain, eli lievä huijaus :D)
 • 22kpl barbie-nukkeja
 • 16kpl poneja
 • 34kpl sekalaiset lelut
 • Askartelu- ja piirustusvälineet (lasketaan kuten legot ja duplot)
 • 18kpl kirjat & lehdet
 • 41kpl hiuspompulat, -pinnit, -pannat ja -harjat

Yhteensä 149kpl

1000 tavaran haaste lastenhuoneessa - Omakotivalkoinen sisustusblogi
1000 tavaran haaste lastenhuoneessa - Omakotivalkoinen sisustusblogi
1000 tavaran haaste lastenhuoneessa - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Lastenhuoneen 199 tavaraa

Tytön huoneesta löytyy yhteensä 199 tavaraa, joista piirustus- ja askarteluvälineet sekä legot on niputettu omiin ryhmiinsä. Legot olisivat jo yksistään ylittäneet 1000 tavaran rajapyykin ja jos olisin erotellut jokaisen kynän, kumin ja paperinkin, olisi lukema ollut takuulla kymmenkertainen. 🙂 Pieni huiputus siis sallittakoon tässä vaiheessa, vaikka melko orjallisesti olenkin pyrkinyt pitämään haasteen säännöistä kiinni.

Tavaroiden lisäksi tytöllä on 121 kpl vaatteita sekä kenkiä, jotka on jo laskettu aikaisempien postausten yhteydessä. Näin ollen yhteenlaskettu kokonaissaldo kodin koko tavaramäärän osalta on 1013kpl!

1000 tavaran haaste lastenhuoneessa - Omakotivalkoinen sisustusblogi

1000 tavaran haaste – Kodin kaikki tavarat

Tässä vielä kertauksena erittely eri osa-alueista sekä linkit 1000 tavaran haaste -postauksiin:

Tytön huone 199kpl

Makuuhuone 62kpl

Olohuone 173kpl

Keittiö, ruokailutila ja astiat 169kpl

Eteinen 22kpl

Parveke 23kpl

Kylpyhuone ja sauna 207kpl 

Varasto 22kpl

Meikit ja tuoksut 24kpl

Kylpyhuoneen kosmetiikkatuotteet 24kpl

Vaatteet, kengät ja asusteet 88kpl

Yhteensä 1013kpl

Lopullinen summa todennäköisesti hieman heittää, sillä vuoden aikana olen käynyt kahdesti kirppiksellä, ostanut tytölle uusia isompia vaatteita, tehnyt keittiörempan, viettänyt joulua (tytön lelumäärä kasvoi melkoisesti) ja sisustellut kotia. Villi veikkaukseni on että määrällisesti jäätiin hieman alle tuhanteen (kirppiskuorma oli syksyllä melkoinen), mutta en jaksa tehdä tätä massiivista haastetta enää toista kertaa varmistaakseni asian todellisen laidan. 😀

Tämä on ollut kokonaisuutena hyvin opettavainen haaste ja tavaroita vuoden aikana läpikäydessäni olen tehnyt itsestäni uudenlaisia havaintoja. En ole koskaan tavoitellut perinteistä minimalismia, vaan enemmänkin keskittynyt korostamaan elämäni ja kotini hyviä puolia ja samalla karsimaan niitä huonompia tai turhaksi osoittautuneita pois. Kodin osalta projekti on ollut melko helppo, mutta henkilökohtaisen elämän saralla haasteita onkin ollut sitten huomattavasti enemmän. Joskus on vain niin vaikea päästää irti tietyistä ihmisistä ja asioista, vaikka sen tietää ja tuntee ettei vaivannäkö enää kannata. ❤︎ Tällä päätöspostilla kuittaan 1000 tavaran haasteeni läpikäydyksi – Kiitos ja kumarrus! 🙂 

Ihanaa viikonlopun alkua kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

13 kommenttia “1000 tavaran haaste – Tytön huone & päätösposti!

 1. Hieno päätös projektille, ja minä ainakin palaan näihin 1000-tavaran (ja muihinkin) postauksiin hakeakseni inspiraatiota niin viikkosiivoukseen kuin suurempaankin karsintaan. Sain juuri kirppiksellä hankituilla rahoilla ostettua itselleni uuden (valkoisen!) tietokoneen ja maksettua ihan mukavasti jo tulevaa lomamatkaa. Tavaraa lähti kiertoon melkoisesti, mutta mitään niistä en enää kaipaa tai edes muista kunnolla. Edelleen on karsittavaa ja harjoittelua myös sen suhteen, että uusia hankintoja tulisi todella harkittua… Mutta hyvällä tiellä ollaan ja pidän kovasti tästä blogistasi vaikka oma tyylini sisustuksen suhteen on paljon vanhanaikaisempi/romanttisempi (värimaku on kyllä sama;)). Mukavaa viikonloppua!

  1. Unelma Säleikkö: tavaroiden karsiminen on välillä haastavaa mutta lopulta se aina palkitsee. 🙂 Tietokone ja lomamatka ovat takuulla tarpeellisempia kuin turhina nurkissa lojuvat mööblerit. 🙂 Hyvin oppii karsimisen varrella tavaroita läpikäydessään myös tuntemaan itseään ja tyyliäänkin. &hearts;<br />
   <br />
   Tsemppiä urakkaan ja leppoisaa viikonloppua! &hearts;

 2. En voi kun ihailla teidän järjestyksessä olevaa kaunista kotia. Itse täällä kaaoksen keskellä haaveilen samasta. 🙂 Jospa nyt tekisi kevään kunniaksi suursiivouksen ja heivaisi kaikki turhat tavarat menemään. Ihanaa ystävänpäivää sinulle. 🙂

  1. Terhi: Kevät on loistavaa aikaa kodin raivaamiselle. 🙂 Itse olen aina keväisin saanut uutta puhtia oman projektini eteenpäin viemiselle ja tämä kevät taitaa olla ensimmäinen kevätkausi viiteen vuoteen jolloin en ajatellut kirppistellä. 🙂 Vähän orpo olo toisaalta kun olen niin kauan karsinut tavaroita ja varsinkin vaatteita ja nyt kun ei turhaa nurkissa oikein ole, niin tuntuu ihan hassulta. :D<br />
   <br />
   Ihanaa ystävänpäivää sinulle Terhi! &hearts; &hearts;

  1. Kuvia: Tytön huone on hankalasti itäikkunalla varustettu ja luonnonvaloa ei oikein ole riittänyt. Pientä huonetta on todella haastava kuvata pelkän keinovalon varassa ja kuvista tulee niin rakeisia etten ole halunnut niitä julkaista. 🙂 Jospa tämä kevät tästä lähtisi kohta kunnolla vauhtiin ja saataisi aurikoisia päiviä useammin kuin viimeisen puolen vuoden aikana. 🙂 Tulossa siis on, kunhan valoa riittää. 🙂

  1. Hanna: Helsingin kirppareista ei ole paljoakaan kokemusta myyjänä, ainoastaan asiakkaana. 🙂 Itse olen myynyt Kaapelin Kirppiksellä ja Siivouspäivän yhteydessä kotitienoolla muiden pihakirppistelijöiden kanssa. 🙂

 3. Hauska haaste! Ja tuo kelta-valkoinen tytön huone on kyl niin herkku! Meil on myös yksi makkarin tehosteseinä keltainen ja tykkään. Se oli ensin lasten yhteinen leikkihuone ja nyt kun omat huoneet saivat niin keltainen pirteys siirtyi pojan makkariksi 🙂

  1. jadore: Keltainen on kyllä niin pirteä ja hauska väri, sopii todella hyvin lastenhuoneisiin sekä tytöille että pojille. 🙂 Eikä ole kyllä hullumpi kodin muissakaan tiloissa, varsinkaan vaalean sisustuksen kanssa. &hearts;

 4. Miksi julkaiset vaan kiitos- ja suitsutuskommentteja?<br />
  Kaipaan parin päiväistä omaani, joka ei tähän em. kategoriaan kuulunut…

  1. Anna: Julkaisen hyvin monenlaisia kommentteja, kuten tämän sinunkin kommenttisi. En tiedä mikä roskakoriin joutuneista kommenteista oli sinun kirjoittamasi, mutta ilkeästi esitettyjä mielipiteitä en enää jatkossa aion julkaista, kuten en myöskään asiattomia kommentteja. Blogini kertoo minun sisustuksestani, elämästäni ja asioista joista itse pidän eikä minun tai kotini haukkuminen, ilkeyttä huokuva kritisointi tai muukaan vastaava ei ole asiallista käytöstä, vaikka kommentin oheen olisi liitetty klassinen lause: ei millään pahalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *