Jouluarvonta – Elizabeth Arden White Tea tuoksusarja

Kaupallinen yhteistyö: Elizabeth Arden / Success Story

Elizabeth Ardenin vuonna 2017 lanseerattu ihana White Tea -tuoksusarja on saanut perheeseensä uuden jäsenen White Tea Mandarin Blossomin muodossa. Tuoksusarjasta löytyy nyt kaiken kaikkiaan neljä erilaista tuoksua, joita yhdistää nimensä veroisesti valkoinen tee. Sain testattavakseni koko sarjan ja postauksen lopusta löydät jouluarvonnan, jonka myötä kolmelle teistä lähtee lahjapaperiin käärittynä Elizabeth Ardenin White Tea -sarjan edt-tuoksu.

Elizabeth Arden White Tea tuoksu kokemuksia blogiarvonta joululahja Omakotivalkoinen

Kepeän kuulas tuoksu arkeen ja juhlaan

Ostin itselleni Elizabeth Ardenin klassisen White Tea -tuoksun vuonna 2017 lanseerauksen yhteydessä ja siitä asti se on ollut yksi lemppareistani. Tuoksuna se on hyvin kevyt ja miellyttävä, ja kukkaistuoksuksi poikkeuksellisen tasapainoinen ja neutraali.

Elizabeth Arden White Tea tuoksu

Klassisen White Tean latvatuoksusta voi havaita italialaisen mandariinin, salvian ja suolaisen merituulen. Sydäntuoksussa valloilleen pääsee mm. valkoinen tee ja juurituoksussa puun ja myskin vivahteet tekevät kokonaisuudesta pehmeän puuterisen.

Olen tuoksujen suhteen aina ollut todella tarkka ja Elizabeth Ardenin White Tea on yksi kolmesta suosikkituoksustani. Haluan tuoksujeni olevan kepeitä ja pehmeitä sillä periaatteella, että tuoksun erottaa vain lähikontaktissa. Pehmeyden ja kepeyden lisäksi vaadin tuoksulta silti kestävyyttä, sillä hyvin harvoin pakkaan kosmetiikkaa mukaani ja tahdon että tuoksua riittää vielä pitkänkin päivän päätteeksi. ❤︎

Elizabeth Arden White Tea tuoksu kokemuksia blogiarvonta joululahja Omakotivalkoinen
Elizabeth Arden White Tea tuoksu kokemuksia blogiarvonta joululahja Omakotivalkoinen

Elizabeth Arden – White Tea -tuoksusarja

Vuonna 2019 Elizabeth Ardenin ikoniksi noussut White Tea sai rinnalleen kaksi kumppania – White Tea Wild Rosen ja White Tea Vanilla Orchidin. Kaikkia tuoksuja, uusin Mandarin Blossom mukaan lukien, yhdistää raikkaus ja vilpittömyys.

White Tea -sarjan tuoksut ovat todella puhtaita ja esimerkiksi Wild Rose on yhtä viaton ja hienostunut kuin aidon ruusun tuoksu. Vanilla Orchid puolestaan tuoksuu minun mielestäni jasmiinin ja itse tehdyn fudge-toffeen sekoitukselta ja tätä tuoksua voisin todellakin käyttää vaikka vaniljaa yleisesti välttelenkin – kiitos teini-iän vaniljavillityksen. 🙂

Tuoksuperheen uutuus Mandarin Blossom on kuin lupaus auringonpaisteesta. Sen kuvataan olevan eloisa ja helmeilevä kukkaistuoksu, jonka viipyilevä lämpö antaa energiaa jokaiselle askeleelle. Tuoksussa on selkeästi sitruunaisuutta ja minä olen havaitsevani myös pienen ripauksen eksotiikkaa ja mangoa. Tämä tuoksu tuo hymyn huulille ja pirkahteleva hedelmäisyys yhdistyy hienovaraisella ja ylellisellä tavalla setripuun ja myskin sydäntuoksuun.

Elizabeth Arden White Tea tuoksu kokemuksia blogiarvonta joululahja Omakotivalkoinen

Jaossa 3 ihanaa tuoksua!

Minun ei todellakaan tarvinnut kahta kertaa harkita suostuessani Success Storyn ehdotukseen White Tea -tuotesarjaan tutustumisesta. Yllätyksenä tuli saamieni tuoksujen määrä ja koska en kaikkia saa itse mitenkään käytettyä kohtuullisessa ajassa, haluan laittaa hyvän joulumielen kiertämään ja arvon saamistani Elizabeth Arden White Tea -sarjan tuoksunäytteistä teidän lukijoiden kesken 3kpl täysikokoista 50ml tuoksua.

Palkinnon vaihtoehdot ovat:

White Tea Wild Rose – Kevyt kukkaistuoksu, joka on kuin ruusukimppu aamukasteessa. Miellyttävä, kepeä ,viaton ja aito.

White Tea Vanilla Orchid – Ylellinen ja mieto kukkaistuoksu, jossa ripaus puunlämpöä ja kermaista toffeeta. Kauniisti kevyt vanilja-aromi, sopii myös minunlaisilleni jotka eivät yleensä vaniljaisia tuoksuja valikoi.

White Tea Mandarin Blossom – Kesäinen ja kuulas kukkaistuoksu, josta erottaa etelän lämmön. Täyteläinen ja sympaattinen, hivenen lämmin pohjatuoksu. Valitse tämä jos haluat lähteä mielikuvalomailemaan Malediivien turkoosin merimaiseman ja sisäisen rauhallisuuden äärelle. ❤︎

Osallistujien joukosta arvon kolme onnekasta voittajaa ja he saavat arpomisjärjestyksessä valita suosikkinsa Elizabeth Ardenin White Tea -tuoksusarjan palkintovaihtoehdoista.

Elizabeth Arden White Tea tuoksu kokemuksia blogiarvonta joululahja Omakotivalkoinen

Osallistu jouluarvontaan!

Osallistu jouluarvontaan jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoiset terkkusi tai kertomalla vaikkapa joululahjatoiveistasi tai -suunnitelmistasi torstaihin 10.12.2020 klo 23:59 mennessä!

Osallistujien joukosta arvon kolme onnekasta voittajaa ja he saavat arpomisjärjestyksessä vuorollaan valita Elizabeth Ardenin White Tea -tuoksusarjan palkintotuoksunsa. EDT-tuoksut ovat täysikokoisia (50ml) ja tuoksuvaihtoehtoja on kolme; Vanilla Orchid, Mandarin Blossom ja Wild Rose. Palkinnot käärin kauniiseen lahjapaperiin ja mukaan sujahtaa jokaiselle myös pieni extraylläri.

Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti), joten muistathan varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein! Muista myös käydä voiton varalta kurkkaamassa sähköpostiisi 11.12. jotta kaikki palkinnot pääsevät postipaten kyytiin mahdollisimman nopeasti. ?

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Kivaa viikonloppua kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

168 kommenttia “Jouluarvonta – Elizabeth Arden White Tea tuoksusarja

  1. Osallistun arvontaan!
    Olen tänä vuonna tehnyt kaikki joululahjahankinnat jo hyvissä ajoin. Normaalisti kyttään joulunalusalennusmyynnit sekä – tarjoukset ja käytän ne hyödyksi. Mutta nyt on ollut niin paljon muuta stressaavaa, että päätin hoitaa kaikki lahjahankinnat kerralla pois parin päivän sisällä jo viime kuun puolella. Nyt voin vain rauhassa mielen odotella joulua ilman tarjousten kyttäilyä. Tuntuu niin hyvältä että taidan tehdä tästä uuden perinteen vaikka se vähän kalliimmaksi tulisikin.

  2. Ihanaa joulunalusaikaa ?. Meillä on 12pv pojan 1v.synttärit. Sen jälkeen on aika alkaa laittamaan viimein joulua. Joulukuusen valoa ja tunnelmaa jo kaipaan.

    1. Tuoksut kuulostavat ihanilta! Toivoisin tavaran sijaan lahjaksi ”kuluvia” asioita, kuten kosmetiikkaa ja ruokalahjoja, tai lahjakortteja. Semmoisille on aina tarvetta 🙂

  3. Hei vaan! Osallistun arvontaan; jospa tästä saisi itselleen joululahjan kun muuten ei ole oikein varaa ostaa mitään…
    Tuoksu Wild Rose.

  4. Toivon aina läheisiltäni etteivät he ”lahjo” minua. Ostan itse aina jouluksi kirjan. Tuoksu lahja olisi kyllä kiva! Terveisin marttamaria!

  5. Onpas ihana arvonta! Odotan joululta rauhoittumista ja lepoa, haastavista olosuhteista huolimatta on joulu varmasti iloinen ja odotettu juhla. Oikein ihanaa joulunaikaa sinulle ja perheellesi!

  6. Kuulostaa juuri sellaiselta minun tuoksulta. Eli valintani olisi White Tea Vanilla Orchid. Ja kiitos kivasta blogista ja insta tilistä. Olen jo vuosia seurannut sinun sisustus juttuja ja kuvia! Hyvää joulun odotusta?!

  7. Rauhallista joulunaikaa ja kiitos mielenkiintoisesta blogistasi!? Tuoksut ovat minulle tärkeä osa jouluvalmisteluja. Olisi ihanaa virittäytyä juhlaan White Tea hajuvedeltä tuoksuen✨

    1. Ihanaa joulun odotusta! Tuoksua ja kiireetöntä yhdessäoloa perheen kanssa toivon tänä jouluna.

  8. Ihanaa, että haluat ilahduttaa arvonnalla meitä lukijoitasi, vaikka aivan hyvin olisit voinut nuo antaa lahjaksi ystävillesi/sukulaisillesi. Kiitos tästä arvonnasta ja hyvää joulun odotusta!

  9. Kiva arvonta näin joulun alla ? Kevyt päivätuoksu olisi kiva saada ? Itsellä joululahjat on hankittu ja paketoitu jo hyvissä ajoin, joten ehdin nauttimaan kiireettömästä joulun tulosta. Oikein ihanaa joulun odotusta myös sinulle! ??

  10. Kotona perheen kanssa rauhassa vietetään joulua! Ei turhaa hössötystä, lepoa ja rentoutumista.. Mukaan arvontaan!

  11. Haluan osallistua tuoksun arvontaan. Valintani olisi Wild Rose. Voisin yllättää siskoni upealla tuoksulla jouluna. Hyvää joulun odotusta sinulle myös.

  12. Kiitos blogistasi ja ihanaa joulun odotusta! Kun perinteinen välipäivien ulkomaanmatka jää väliin, uusi tuoksu piristäisi kummasti.

  13. Toivon pääseväni käymään vanhemmillani jouluna, jos tilanne sen sallii. Green Tea on lempituoksuni, mielelläni kokeilisin myös näitä, vaikkapa Mandarin Blossomia. Rentouttavaa joulua kaikille!

  14. Tässäpä olisi ihana joululahja itselleni pukin konttiin ? Ihanaa joulun odotusta kaikille. Miialle kiitos ihanasta blogistasi ❤️?

  15. Ihanan tyylikäs yämä sinun blogisi! Joululle toivon ennen kaikkea terveyttä – viime vuosi meni uudella tavalla enteron takia, toivottavasti tänä vuonna voidaan juhlia yhdessä perheen kanssa.

  16. Osallistun arvontaan ☺️ Joululta odotan rauhallista ja ihanaa yhdessäoloa perheen kanssa ❤️ Tänä vuonna joulu merkitsee jotenkin vielä enemmän, olen halunnut laittaa jouluvalot ja -kuuset jo hyvissä ajoin tunnelmaa luomaan. Ihanaa joulun odotusta!

  17. Ihana arvonta.
    Käytän Elisabeth Ardenin red door hajuvettä ja olisi kiva kokeilla white tea vanilla orchid tuoksua tai vaikka kaikkia.

  18. Me ollaan perheen kesken joulu kotosalla ja tehdään teinipoikien kanssa yläkerrassa remonttia. Ensin tuumasin että joulu saapi jäädä kokonaan väliin kun ei sukulaisiin voida lähteä mutta suunnitelmat yhteisestä remonttiviikosta onkin alkanut tuntua hyvältä. Saadaan olla kerrankin yhdessä oman perheen kesken ja kuusenkin mies aikoo mettästä hakea. Pojat saa pitää kinkun valvojaiset aattoyönä ja mie saan kerrankin nukkua pitkään. Lahjoja ei ostella kun puskurirahasto meni remontin tarvikkeisiin joten tuommoinen lahja olisi kiva bonus tämmöiselle vähän rätvääntyneelle äiteelle. Terveisiä lumisesta pohjosesta! – Sanna P.

  19. Ihana palkinto ja kauniita kuvia! Jouluun kuuluu omalla kohdalla lähinnä rentoutuminen lähimmäisten kanssa 🙂

  20. Itselleni toivon joululahjaksi kaikkea ihanaa, iloa tuottavaa mutta kuluvaa, joka ei jää nurkkiin. Tuoksulahja sopisi siis täydellisesti tuohon toiveeseen.
    Mukana kivassa arvonnassa ??

  21. Ihana palkinto ja postaus, alkoi tekemään mieli kokeilla kaikkia noita tuoksuja! Joulussa on parasta tämä odottaminen ja fiilistely ja tietenkin kiireettömät vapaapäivät perheen kanssa ❤️

  22. Hieno palkinto. Antaisin vaimolle jouluna tuksupaketin. Tänä vuonna juolua vietämme varmaankin kotioloissa.

  23. Toivon mm. uutta muotoilurautaa. Lahjoja oon ostanu läheisille, tuntuu että niiden hankinnat aina menee yli.

    Tunnelmallista joulunodotusta!?

    Poikkeaako sinun joulunvietto jollain tavalla tänä vuonna?

  24. Joulunaikaa vietän ihan rauhallisesti oman perheen kesken, lepäillen ja hyvin syöden.
    Onkin aikaa koska olisin viimeksi tuoksun ostanut, joten jos ei arpaonni suosi, niin täytyypä mennä tuoksuttelemaan näitä tuoksuja, josko löytyisi uusi lempituoksu.
    Rauhaisaa joulunaikaa sinulle!

  25. Lempeää joulunaikaa sinulle ja läheisillesi! Tuoksulahjat mun lemppareita. Tänään meinaan pakata vikat joululahjat. Vanilla olisi suosikkini.

  26. Hei, iloista joulun odotusta! Joululahjatoiveeni on matkaopas maasta nimeltä Uusi-Seelanti! Tarkoituksena on käydä siellä, kunhan saan säästettyä tarpeeksi matkakassaan. Uusi-Seelanti, aah!

  27. Osallistun ehdottomasti arvontaan, pidän myös tuoksuista jotka eivät ”käy päälle”.
    Ihanaa joulun odotusta sekä rauhallista ja rentoa joulun aikaa kaikille ❤️

  28. Joulahjatoiveita ei ole, muita kuin, että pääsisi näinä aikoina läheisten kanssa viettämään joulua. <3 Mukavaa Joulukuuta sinulle.

  29. Hyvää joulunodotusta! Täällä jo lähes kaikki lahjat hankittu, pitäisi enää paketoida. Sekä kirjoittaa joulukortit!

  30. Mmmm.. Hyvää tuoksua on hankala löytää, tarpeeksi kepeä, muttei sellainen mikä häviää..
    Jouluksi en toivo muuta, kuin että saisin hankittua läheisille iloa tuottavat joululahjat. Itselle aikaa olla vaan ja rentoutua, nauttia kynttilöistä pyjamat päällä vaikka aamuun asti.

  31. Osallistun arvontaan!

    Tänään vietetään pikkujouluja täällä minun luonani äitini ja siskojeni kanssa, hyvää ruokaa ja juomaa!

  32. Joulusuunnitelmiin kuuluu ilahduttaa uutta miesystävää kyläilyllä hänen luokseen. Mikä olisi sen parempaa kun tuoksua hyvälle ja siihen taitaa parhaiten sopia tuo wild Rose tuoksu. Hyvää ja rauhallista joulua! ?

  33. Olen kuullut, että nämä tuoksut ovat ihania. Mielelläni omistaisin niistä yhden. 🙂 Mukana arvonnassa siis!
    Ihanaa joulun odotusta sinulle! ?

  34. Tuoksu olisi mukava yllätys, lahjoja kun ei mieheni kanssa toisillemme osteta. Toivon rauhallista Joulua ihan kaikille tänä erikoisena vuotena ♥️.

  35. Jouluna toivon voivani levätä ja rauhoittua erittäin raskaan työvuoden jälkeen. Lahjoja meillä ei enää vaihdella, koska jokaisella on materiaa ihan yllin kyllin. Valkoinen tee on lempiteetäni, joten White Tea Wild Rose tuoksu olisi mukava yllätys. Turvallista joulua kaikille!

  36. Voi miten ihania tuotteita! Juuri olen lahjoja hankkinut ja myös helpottanut ostoksia lahjakortteja tilaamalla!

  37. Olisi kiva saada tuoksulahja. Tämän joulun vietän yksin. En ole koskaan ennen ollut joulua yksin, aina on ollut porukkaa. Olen ollut 9kk omaehtoisessa karanteenissa, kun on monia sairauksia. Kaipaan kovasti lapsia ja lapsenlapsia ja varsinkin nyt joulun aikaan. Kesällä näimme ulkona ja se oli kyllä juhlaa. Mutta valoisalla mielellä tulevaan. Vielä koittaa yhteinen aika. Hyvää joulua teille.

    1. Joulu omien lasten kanssa luvassa. Itselleni tuota tuoksuarsenaalia pohtinut ja olisi ihana saada itselle jotain yllärinä ? eli arvonnassa mukana ehdottomasti

  38. Jos voisin toivoisin kaikille terveyttä, hyvää oloa, mielenrauhaa. Vallitsevan tautitilanteen hiipumista. Toivon kaikille hyvää joulunodotusta ja uskoa parempaan❤️

  39. ?Ihanaa joulunaikaa, nautitaan siitä vaikka pienelläkin porukalla. Tuoksuja tulee käytettyä aika vähän, mutta tämä vaikutti mielenkiintoiselle. Kiitos blogistasi!?

  40. Rauhallista joulunaikaa kaikille. Joulu on minulle hiljentymisen ja rauhoittumisen aikaa, jolloin vietän aikaa perheeni kanssa.

  41. Toivon niiiin paljon lunta jouluksi ja pakkasta. Kynttilöitä palamaan, jouluruokaa, yhdessäoloa ja rakkaudella valittu joululahja. Rauhallista joulua ennenkaikkea.

  42. Toiveena olisi luminen joulu. Eteläisen Suomen rannikolla hieman heikolta näyttää… peukut pystyssä, kuten myös tuoksuarvonnan suhteen….

  43. Olisipa ihanaa saada uusi tuoksu jouluksi.
    Hyvää itsenäisyyspäivää ja mukavaa joulun odotusta.

  44. Ihana arvonta! ?Niin jälkkäreissä kuin tuoksuissa rakastan sitruksusia makuja ja tuoksuja joten mandarin blossom olisi ehdottomasti valintani?? Ihanaa joulun odotusta ja kiitokset inspiroivasta blogista!

  45. Hyvää joulun odotusta ja huomista Itsenäisyyspäivää. Mandarin Blossom on näistä minulle tuttu tuoksu ennestään ja lempituoksuni.

  46. Jospa onni osuisi pitkästä aikaa omalle kohdalle – 17 vuotta sitten saatiin perheen kanssa ilmainen kirppispöytä viikoksi 😀 Joululahjatoiveeni on, että pääsen kokkaamaan äitini kanssa virolaista perunasalaattia 🙂

  47. Voi miten ihana kilpailu! Tyttärelleni antaisin lahjaksi White Tea Vanilla Orchid -tuoksun jos voitto sattuisi kohdalle☺️ Valoa ja lämpöä joulun odotukseen!

  48. Vielä muutama joululahja pitää hankkia. Muuten alkaa olemaan jouluvalmistelut valmiina. Ihanaa joulunodotusta ja toivotaan Suomeen valkoista joulua!

  49. Tämän tuoksun haluaisin itselleni! Olen tuoksujen suhteen hyvin kronkeli; moitin yleensä tuoksuja liian voimakkaaksi tai liian makeiksi. Näitä tuoksuja en ole tuksutellutkaan.

  50. Tuoksuja en ole ostanut vuosiin kun ei ole mieluista löytynyt mutta tuo white tea sarja kuulostaa hyvälle. Näistä ottaisin Mandarin blossomin. Hyvää joulunodotusta!

  51. On pitänyt tuohon sarjaan tutustua, itseasiassa mietin sitä viimeksi eilen! Olen kuullut siitä hurjasti kehuja.

  52. Ihanaa itsenäisyyspäivää ja joulun odotusta! Täällä jouluvalmisteluihin kuuluu vielä kaikenlaista leipomista ja väkertämistä, sillä aion tehdä tänä vuonna kaikki joululahjat itse. <3

  53. Ihana tuoksu arvonta. Antaisin tuoksun lahjaksi tyttärelleni, vaikeiden aikojen vuoksi!
    Mukavaa joulun odotusta ihan jokaiselle!

  54. Hyvää Itsenäisyyspäivää!
    Aivan ihana arvonta ja mukana ehdottomasti.
    White Tea Mandarin Blossom on kyllä niin naisellinen tuoksu

  55. Ehdottomasti White Tea Mandarin Blossom!
    Tää tulis ihanaksi joululahjaksi itselle ❤️
    Kaikki tuoksut ovatkin päässyt jo loppumaan..

  56. White Tea Vanilla Orchid kuulostaa ihanalta. Rauhallista joulun aikaa kaikille, vaikka jouluvalmisteluissa onkin omat kiireensä 🙂

  57. Tänä jouluna sitä on pyrkinyt minimoimaan kaupoissa kiertelyn määrää… saapa nähdä millä muilla tavoilla joulu on erilainen, ainakin joulun erilaiset tilaisuudet on peruttu tai menee etähommiksi. Mukavaa ja vähän erilaista joulun aikaa sinnekin suuntaan! ?

  58. Ihana arvonta❣️
    Jos voitto osuisi, antaisin hyvän kiertää ja tuoksusta saisi nauttia joko äitini, siskoni
    tai tyttäreni ?
    Kiitos kivasta blogistasi ja
    rauhallista joulun aikaa?

  59. Osallistun arvontaan. Löysin blogisi jokin aika sitten ja olen selaillut postauksia ahkerasti ja saanut myös ideoita kodin järjestelyyn. ??Joululahjat on vielä hankkimatta, mutta ideat sentään on mitä aion hankkia. ?Muutama tarkaanmietitty joululahja kummallekkin lapselle.

  60. Elizabeth Ardenin Green Tea hajuvesi on käytössä päivittäin ja white Tea wild Rose on valintani jos voitan. Olen kerran voittanut arvonnasta risteilyn ja arpaonnea ei ole sen jälkeen ollut. Toivottavasti nyt olisi. Tänä vuonna ei ole varaa ostaa itselle mitään mutta jos lapsille saan toivelahjat ostettua niin siinä on joulu iloa tarpeeksi.

    1. Osallistun tuoksuvaan arvontaan. Minä odotan joululta juurikin joulun tuoksuja ja kahden viikon mittaista joululomaa.

  61. Tuoksuissa on juuri niitä ominaisuuksia, kuin mitä itse arvostan: puhtaus ja hentous. En ole aikaisemmin kokeillut Elizabeth Ardenin tuoksuja, joten tämä olisi aivan uusi (varmasti ihana) tuttavuus.
    Hyvää joulunaikaa!

  62. Ihanaa joulunodotusta!
    Pikkuhiljaa itselle alkaa joulun tunnelmaa tulla. Lunta vielä toivottavasti sataa ja saadaan valkoinen joulu. Mitään en ole koskaan voittanut joten tämä olisi aivan huippujuttu!

  63. Joululahjojen määrä pyritään meidän perheessä pitämään maltillisina ja annetaan vain hyödyllisiä lahjoja. Lapsetkin ovat oppineet toivomaan tarpeeseen eikä toivelistalla ole enää kertakäyttökrääsää. Paras lahja on käyttöön menevä, ja käytössä kuluva, ei kaappiin pölyttymään jäävä. Tämä arvonta täyttää siis kaikki lahjakriteerimme pienellä luksuskertoimella <3.

  64. ”Tumma taivas jouluyönä,
    tähdet tuikkii valovyönä.
    Ilmassa on ripaus taikaa,
    rauhallista joulunaikaa!”

  65. Tämä vuosi on olut mitä erikoisin ja samalla hirvittävän raskas. Odotan joulua ja muutamaa hengähdyspäivää läheisten kanssa sekä tietysti kaikkia ihania herkkuruokia. ? Tunnelmallista joulun odotusta. ❤️❄️

  66. Ihana arvonta! Pitkästä aikaa olisi kiva saada uusi tuoksu. Joululahjat on vasta miettimisen tasolla.

  67. Pitkästä aikaa tulee joulukuusi kotiin, oikea kuusi. Koristeiden suunnittelu on aivan kesken, koska mitään en haluaisi erikseen ostaa vaan käyttää ennemmin luonnonmateriaaleja. Mukavaa joulun odotusta!

  68. Nyt kuulosti kaikki tuoksut niin houkuttelevilta, että pakko osallistua arvontaan! Kiitos ihanasta blogista.

  69. Kaikki tuoksut tuntuivat hyviltä, eivätkä ainakaan liian raskailta. Osallistun mielelläni arvontaan,kiitos. Yritän tänä Jouluna olla hieman stressittömämpi kuin aiemmin, saas nähdä onnistuuko…..

  70. Mandarin Blossom kuulostaa hyvältä. Tunnelmallista Joulun odotusta ja kiitos mukavasta blogista ?

  71. En ole kyseisen merkin tuoksuja kokeillut, siispä mukaan ihanaan arvontaan. Tyttären kanssa jakaisin palkinnon ♥️Tunnelmallista joulunaikaa.

  72. Ihana arvonta, minäkin osallistun. Tuoksut kuulostavat hyvältä, jo ennen tuoksuttelua. Olen ollut monta vuotta tuoksuostolakossa, joten tämä olisi ihana yllätys! 🙂

  73. Ihanan ajattomat tuoksupullot ❤️
    Toivon kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulun odotusta! Pidetään huolta lähimmäisistämme ❤️

  74. Ihana arvonta 🙂 toivon, että myös Suomessa päästään joulua viettämään läheisten kanssa, ettei koronan vuoksi joutuisi perumaan joulun suunnitelmia. Meidän koko perhe kokoontuu kerran vuodessa ja se on juurikin joulu.

  75. Mukavaa joulun odotusta teille. Omat valmistelut on vielä vaiheessa eikä suuria suunnitelmia kyllä olekaan, että rennolla otteella eteenpäin. Mandarin blossom kuulostaa juurikin sellaiselta tuoksulta, josta tykkään.

  76. Ihana arvonta!! Rakastan vaniljaa, kaikissa muodoissa, siksi Vanilla Orchid kiinostaa✨?
    Ihanaa joulun odotusta ❤️?✨

  77. Mandarin Blossom auttaisi kaukokaipuuseen 🙂 Muutoin aineettomat lahjat ovat mielestäni parhaita ja ekologisia.

    Kiitos arvonnasta & kaikille ihanaa joulun kimallusta ja taikaa!

  78. Taitaisi olla minulle sopiva tuoksu, etsin juuri tuollaista kevyttä ja raikasta? ostin Lancomen Idolen, mutta sekin on liian voimakas minulle. Täytyy vielä kertoa, ostin vinkistäsi ripsivärin ja olen kyllä tyytyväinen ? Piti kaupassa selailla tätä blogiasi kun muistin että sinulla oli jokuaika sitten ripsari postaus? Mukavaa joulun odotusta ??

  79. Niiin tyylikkäitä pulloja, ja kuulostaa tosi hyväntuoksuisilta! 🙂 Ihanaa joulunodotusta kaikille 🙂

  80. Kiitos kaikille osallistujille! ❤️ Arvonta on suoritettu ja Elizabeth Ardenin tuoksut lähtevät matkaan Kaisa Koolle, Arden Fanille ja Sannap:lle. Onnea voittajille!

    Kurkkaa siis sähköpostiisi jos löysit nimesi yltä! Mikäli arvonnan voittajasta ei kuulu 20.12.2020 mennessä, arvotaan vapautunut palkinto hänen osalta uudelleen kaikkien osallistujien kesken.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *